Détár Enikő párkapcsolatáról vallott
2020-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kapcsolatuk elején sokan azt hitték, csupán rövid románc lesz Détár Enikő (56) és tíz évvel fiatalabb szerelme, Péter (46) között.

Ám kiderült, őket egymásnak rendelte az ég. A színésznő elárulta, mi a titkuk, a kötelék, amely hét éve tartja össze őket a legnehezebb helyzetekben is. Mindig számíthatnak egymásra, és párja éjjel és hajnalban is ébren várja, hogy hazaérjen.

Az elmúlt hónapok sem voltak könnyűek, Enikőnek egy ideig nem volt munkája, majd hirtelen annyi dolga lett, hogy magára is alig jut ideje.

– Kezdetben sokan nem jósoltak nagy jövőt nekünk, de bebizonyítottuk, ez szerelem. Minket egymásnak találtak ki, ez igazi párkapcsolat. Mindig és mindenben segítjük egymást – mondta Détár Enikő. – Az utóbbi hetekben sok dolgom lett, naponta próbálok a Dancing with the Stars műsorára, és a színházi élet is beindult, csak a héten hét Mamma Mia!-előadásom van a Madáchban. Most minden feladat az én Péteremre hárul, beleértve a háztartást, az ügyek intézését, a számlákat, az e-mailek megválaszolását. Igazi támasz számomra.

A színésznőnek most kevés a szabadideje, éppen ezért a közösen eltöltött órák igazi kincset jelentenek számukra.

– Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem – árulta el a színésznő, aki persze amikor teheti, úgy rajongja körül szerelmét, mintha éppen csak a kapcsolatuk elején lennének.

– Van egy olyan oldalam, amit kevesen ismernek, szeretek cuki mami és feleség lenni. Otthon nem vagyok annyira erős és erőszakos. Persze a színpadon igyekszem magam odapakolni, de megdöbbennének az emberek, ha látnák, milyen vagyok családi körben. Ha nem reggeltől estig dolgozom, főzök és kiszolgálok mindenkit, Péteremet és az összes gyereket, ha otthon vannak – árulta el mosolyogva Enikő, aki amellett, ha teheti, varázsol valami finomságot a családi asztalra, a kertben is otthonosan mozog.

– Én nyírom a füvet, mert imádom. Az is jólesik, amikor meglocsolhatom a virágokat, ápolgatom őket, órákig szedegetem az elszáradt leveket róluk – vallotta be Détár Enikő.

A mai napig képes a feje fölé emelni a lábát, de azért komoly edzéstempót diktál Détár Enikő, amióta kiderült, hogy szerepel a TV2 táncos műsorában.

– A lányommal, aki táncol, csináltunk pár modern táncos zoomos órát, de a társas tánc más tészta. Baranyi Dáviddal, a partneremmel, amikor csak tudunk, gyakorolunk, mert meg kell mutatnom, nem olyan vagyok, mint a korosztályom, tőlünk már csak annyit várnak el, hogy valahogy felmenjünk a lépcsőn – viccelődött a színésznő.

Forrás: Blikk