Détár Enikő párkapcsolatáról vallott
2019-05-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Détár Enikő szerint a Kiss Péterrel való kapcsolatán áldás van, mert mindketten megtalálják benne a mindennapi örömöt, de egyikük sem vágyik arra, hogy összeházasodjanak.

Detar Eniko

Valahogy sosem sikerült megtartania az egyensúlyt a munka és a magánélet között Détár Enikőnek. A színésznő gyakran túlvállalja magát, de ezt 45 éves párja, Kiss Péter már megszokta az elmúlt öt és fél évben.

– Amikor öt és fél évvel ezelőtt megismerkedtünk, tudtam, hogy mit kapok Enikővel. Egy kevésbé kiszámítható és némi lemondással járó életformát, de szeretem a páromat annyira, hogy nekem ez nem okoz nehézséget. [...] A kapcsolatunk zűrös, kalandos, színes, szagos és széles vásznú – mondta a Meglepetés magazinnak Kiss Péter, aki azzal is megbarátkozott, hogy Détár Enikő más férfiakhoz is közelebb kerül valamilyen szinten a munkája miatt.

– Szerintem a féltékenység az önbizalomhiányból fakad. Bízom a kapcsolatunk szilárdságában. A színpadi csókok és ölelések Enikő munkájához tartoznak, nem vagyok féltékeny, amikor más férfiakkal látom intimebb helyzetben – mondta Détár Enikő párja, aki angoltanárként dolgozik.

Detar Eniko

A színésznő úgy érzi, nő tud lenni Péter mellett, kapcsolatuk pedig tökéletesen működik, noha voltak nehéz pillanataik is. Détár Enikő szerint a kapcsolatukon áldás van, mert mindketten megtalálják benne a mindennapi örömöt, de egyikük sem vágyik arra, hogy összeházasodjanak.

– Mi úgy vagyunk ebben a kapcsolatban, addig leszünk együtt, amíg mindketten kívánjuk a másik közelségét. Most nagyon együtt akarunk lenni, de ha az élet úgy hozná, egy utánfutós autóval el tudnék költözni Enikőtől. Szerencsére erről szó sincs – mondta Kiss Péter.

Forrás: Blikk