Dér Heni nem halogatja az összeköltözést
2019-02-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Dér Heni a Jakupcsek plusz vendége volt, ahol elárulta, szerinte, ha egy pár túl van az ismerkedésen, azonnal jöhet az összeköltözés.Az énekesnő sincs ezzel másképp, ha úgy érzi, komoly a dolog, ő bizony nem halogatja az összeköltözést. Ebből kifolyólag akadt egy-két kínosabb szakítása is. Még az is előfordult, hogy zárat kellett cserélnie egy exe miatt, aki nem akarta elfogadni a szakításukat.

„Az ismerkedés, a randevúzás nagyon klassz dolog, de mivel rengeteg a dolgom, egy idő után rettentő fárasztó számomra az, hogy mindig topon legyek egy randi előtt. Ha már úgyis túl vagyunk az ismerkedés szakaszán, akkor arra gondolok, miért ne költözhetnénk össze” – mondta a műsorban Dér Heni.Mint kiderült, volt hosszabb és rövidebb kapcsolata is. A leghosszabb összebútorozás nála eddig az öt év volt, de az is megesett, hogy valakit egy nap után hagyott ott.

„Csendben, kis adagokban kell a ruhákat átcsempészni. Napközben, amikor nincs otthon, telepakolni a szekrényt. Mire észreveszi, hogy tele van, már rég ott laksz...” – mondta a Borsnak Dér Heni.Forrás: Blikk