Demcsák Zsuzsáék már túlvannak a nászúton
2020-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Demcsák Zsuzsa (41) elárulta, ugyan a hivatalos házassági levelüket csak két hete tudták aláírni Krishan Dangwallal (37), az indiai szimbolikus ceremónia után pár héttel megünnepelték kettesben azt, hogy örökre egymást választották. Ők ezt tekintik a mézesheteiknek.

– Mi már túlvagyunk a nászúton egy éve – nevette el magát Demcsák, amikor az esküvő utáni terveiről kérdezte a Blikk.

– Amikor vége lett az Ázsia Expressznek, Krishan odajött Bangkokba, majd elutaztunk kettesben egy kis szigetre egy hétre. Nekünk az volt a nászutunk – árulta el Demcsák, aki végül egy évvel a szerelmével való találkozás után, április 24-én hivatalosan is kimondta a boldogító igent a műsor alatt megismert indiai szerelmének. Zsuzsa a mérhetetlen boldogság mellett egy kis mosolynyi elégtételt is érez, hiszen a kapcsolatuk elején rengetegen kételkedtek abban, hogy ez a szerelem működni fog-e.

– Számomra ő jelenti a biztonságot, a háttérországot, a megnyugvást. Ugyan utolsó utáni gondolatunk volt az, hogy mások mit gondolnak a házasságunkról, mégis egy picit azt érzem, hogy az utolsó kétséget is sikerült eloszlatnunk szerelmünkkel kapcsolatban. – vallotta be Zsuzsa, aki arra a feltevésre is reagált, amely szerint férje ezzel a házassággal csak az EU-s útlevélre hajtott. A műsorvezető férje ugyanis nem lesz magyar állampolgár.

 

– Itt szeretnénk továbbra is élni, nem tervezzük, hogy részben áttelepülünk az ő hazájába, Indiába, de nem fogja felvenni a magyar állampolgárságot, akkor ugyanis le kellene mondania az indiairól. Arról pedig semmiképpen nem szeretne, hiszen ő nagyon büszke a származására – jelentette ki Zsuzsa, aki azonban abban nagy erőkkel segít Krishannak, hogy minél előbb elsajátítsa a magyar nyelvet.

– Először a hála szavait, a köszönömöt, a kéremet szerette volna megtanulni, illetve a szeretettel kapcsolatos kifejezéseket. Nagyon szépen halad, de arra rájöttünk, hogy az nem jó, ha én oda ülök mellé és elkezdem neki magyarázni a nyelvtant, mert nagyon hamar előjön belőlem a tanár – nevetett a tévés, aki gyermekeivel, Tamarával és Benedekkel inkább arra ösztönzi Krishant, hogy minél többet használja élő szóban a tudását.

Krishan Dandwal korábban nem volt jelen a közösségi médiában, ám ahogy az új, már több mint 1200 követővel rendelkező Instagram-oldalán fogalmazott, engedett a tartós nyomásnak, így regisztrált oda és a Facebookra is. Az indiai jógaoktató egyébként egyre népszerűbb: magyarul kiírt felhívására, amelyet a felesége, Demcsák Zsuzsa fordított le neki, rengetegen válaszoltak és biztatták Krishant a magyar tanulására.

Forrás: Blikk