Demcsák Zsuzsa meglepő részletet árult el esküvőjéről
2020-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meglepő részletet árult el Demcsák Zsuzsa (41) a két héttel ezelőtti házasságkötéséről.

- Visszakérdeztem, hogy "komolyan? Most már akkor férj és feleség vagyunk? Ez valós? Végre sikerült?" Nézett rám az anyakönyvvezető hölgy, és mondta, hogy "igen". Nem akartam elhinni, hogy egy igennel valóra vált mindaz, amiért az elmúlt nyolc hónapban küzdöttünk és szenvedtünk. Volt bennem kétkedés - magyarázta a Mokka riportjában Demcsák, akinek nagy kő esett le a szerelmes szívéről.- Teljesen más érzésem van, mióta megvan a papír. Kétségeim előtte sem voltak, de sokkal nagyobb biztonságot és nyugodtságot érzek, és azt a fajta támaszt, amit még nem éreztem más iránt. Ez akkor jött meg, amikor kimondtuk az igent. , illetve utána - érzékeltette Krishan Dangwall (37) tévésből lett indiai jógaoktató hites felesége.

- Hiszek a papírokban. Nagyon fontosnak tartom. Egy dolog a szerelem, a másik a papír. Muszáj, hogy az ember racionálisan élje az életét. A gyerekeim is kérdezték, "jaj, anya, ez most miért fontos, hiszen ti amúgy is házasok vagytok", de jól élték meg, mert fontos nekik a boldogságom - tette hozzá Demcsák Zsuzsa arra utalva, hogy az Ázsia Express 2 tavalyi forgatásán képletesen már örök hűséget esküdött Krishannak. A boldog hitves azt is elárulta, a menyasszonyi ruha vonatkozásában a házasságkötés előtt meggondolta magát.

- Az esküvő napján újra és újra felpróbáltam a csipkeruhát, amit egy barátnőmtől kaptam, de beláttam, az mégse tetszik nekem. Előtúrtam a nyári ruháim közül ezt a görögös kosztümöt, és felvettem hozzá egy aranyszínű blézert. Ennyi volt az én készülődésem.Forrás: Blikk