Csuti nehezen viseli, hogy gyermekeivel nem élhet egy családban
2022-10-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabó András Csuti nagyon nehéz időszakon van túl, mondhatni az egész éve kemény volt. Így aztán nem is csoda, hogy a nehéz időkben szakember segítségét kérte, és pszichológussal fejleszti magát.

Csutit nagyon sok veszteség érte és persze a legfájóbb pont az, hogy a gyermekeivel sem tölthet annyi idő mióta csonkacsalád lettek.

"A hozzám közel állók közül egyre többen mondták, hogy annak a töredékétől, amit átéltem, más már lelkileg összeroppant volna. Az i-re a pont akkor került fel, amikor az év elején elvesztettem mindkét nagymamámat is. Annyira feszített, hogy azt éreztem, muszáj beszélnem valakivel "– mondta őszintén és azt is elárulta, hogy számára az életében 3 alappillér alkotja a boldogságot.

"Tökéletes apja akartam lenni a gyerekeimnek – úgy érzem, az is vagyok, fantasztikus gyereke az édesanyámnak és nagyon jó főnöke a kollégáimnak. Ahhoz, hogy ezt a nehézségek ellenére is fent tudjam tartani, több szakembert is ajánlottak. Az egyik doktornő az első találkozáskor leszögezte: sem most, sem a jövőben nem fedhetem fel a kilétét. Ekkor éreztem azt, hogy jó helyen vagyok. Ő Szabó Andrásnak akar segíteni és soha nem kérkedne azzal, hogy Csuti jár hozzá "– magyarázta, és kiderült már az első alkalom nagyon mélyen érintette.

" A doktornő figyelmeztetett, hogy komoly érzelmi fájdalmaim lesznek a felszaggatott sebek miatt, ezért ne lepődjek meg azon, ha a legváratlanabb pillanatban egyszer csak elsírom magam. "

Csuti a közelmúltban elveszítette nagypapáját, testvérét, két nagymamáját, emellett véget ért a házassága is, de a legfájóbb az az, hogy már sosem lesznek úgy egy család a gyerekkel, mint régen.

" A gyerekeimet már soha nem kaphatom vissza úgy, ahogyan korábban éltünk. Tehát amikor azt mondom, hogy valószínűleg már soha nem leszek boldog, akkor erre gondolok…" – árulta el az üzletember.