Csuti egzotikus nyaralása új szerelmével
2023-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csuti és új barátnője, Bianka nemsokára egy közös kalandra indul, ráadásul az úti céljuknak egy egzotikus helyet szemeltek ki. A pár először fog tíz napot kettesben tölteni, de az üzletember úgy érzi, hogy jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Csuti egy ideje már nem szingli, hiszen egy Bianka nevű lány rabolta el a szívét. Úgy tűnik, a kapcsolatuk komolyra fordult, ugyanis hamarosan elutaznak kettesben Dominikára 10 napra. Az üzletember már régóta vágyott egy olyan nyaralásra, ami előre meg van tervezve, és azt is elmondta, hogy elsősorban a pihenésé lesz a főszerep, viszont szeretnének majd bálnalesre menni.

"Alapvetően ez az egész utazás a mi kapcsolatunknak, a mi szerelmünknek egyfajta megkoronázása. Szerintem fontos, hogy ahogy épül a kapcsolatunk, egyre több olyan programmal töltsük meg, ahol minél többet tapasztalunk a másikról" – taglalta Csuti. Kiemelte: még nem él együtt a kedvesével, eddig négy nap volt a legtöbb idő, amit egymással töltöttek, így most próbára teszik a kapcsolatukat. Arra is kitért, hogy a barna szépséget még mindig nem mutatta be a gyermekeinek:

Mondtam neki, hogy szóljon nekem akkor, amikor ő úgy érzi - ha egyáltalán ez az érzés egy huszonéves lányban előjöhet -, hogy késznek gondolja magát arra, hogy találkozzon a gyerekekkel

- jegyezte meg az apuka.