Csonka András visszakapta hitét az internetes párkereséshez
2019-07-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csonka András visszakapta a hitét az internetes párkereséshez, ráadásul már arról is van elképzelése, milyen lenne az esküvője, ha lesz egyszer.

Csonka Andras

Csonka András egy számára teljesen új szerepben tűnt fel. Két rajongója kérésére egy gyönyörű csepeli csónakház apró stégjénél a polgári esküvő után eskette össze az ifjú párt.

A különleges, félórás ceremónia alatt a hírességen és az ifjúpáron kívül csupán a barátaik és szűk család volt jelen. Így nem csak különleges volt a szertartás, de nagyon megható és bensőséges is, amelyről most András részletesebben is beszámolt a Hot! magazinnak.

Csonka Andras

„Persze, nem hivatalos anyakönyvvezetőként, hiszen ehhez nincs engedélyem. Szerették volna a ceremóniát különlegessé és felejthetetlenné tenni. A menyasszonynak én vagyok az egyik kedvenc előadója, így rám gondoltak. Megtetszett a gondolat, ráadásul Kata és Zsolt nagyon szimpatikusak, így elvállaltam, pedig korábban sohasem csináltam ilyet” – kezdte a magazinnak Csonka András.

Az énekes annak érdekében, hogy minél jobban megismerje a párost, külön-külön találkozott részletesen elbeszélgetett velük arról, mit gondolnak a másikról. Ekkor derült ki, hogy az ifjú pár egy internetes oldalon ismerkedett meg.

„Nagyon tetszett minden! Ha egy napon lenne saját esküvőm, azt ilyennek képzelném el! Az is megfogott, hogy ez az eset visszaadta a hitemet az internetes társkeresésben. Ez a pár úgy jött össze, hogy a lány regisztrált egy társkereső applikációban, és az első pasi, aki küldött neki egy jelet, a férje lett. Ez az esküvő gyönyörű történet, és jó példa arra, hogy a világhálón sem mindenki perverz, szatír és szexmániás” – mesélte őszintén Csonka András.

Forrás: Blikk