Csobot Adél és Istenes Bence Egyiptomban nyaralt
2019-08-15  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csobot Adél és Istenes Bence tengerpartra vágytak, ezért Egyiptomot jelölték meg családi nyaralásuk célállomásának.

Csobot Adel

Hosszú tanakodás után döntöttek úgy, hogy idén az egész családdal, vagyis két kisfiukkal karöltve szeretnének külföldre menni nyaralni. Ám így olyan helyet kellett találniuk, ahol nem csak meleg és tengerpart van, de nincs is a világ végén. Alaposan fel kellett készülniük a nagy utazásra, ugyanis az egyiptomi tengerparton nagy a fertőzésveszély.

„Ellátogattunk a gyerekek doktorbácsijához, akivel jól megvitattuk, hogyan kell felkészülnünk a nyaralásra. Végül Nátán és Ádin is be lettek oltva Hepatitis-A és -B vírus ellen. Így éreztük a legbiztonságosabbnak, de emellett persze, még egy komplett kis gyógyszertárat is összeállítottam. Mindenre felkészültem: fertőtlenítésre, hányásra, hasmenésre, lázra… és még sorolhatnám” – idézte fel Csobot Adél gondolatait kismamanaplójából a Bors oldala. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,


Az utazás során segítségük is akadt, ugyanis Ádin és Natan mindkét nagymamája velük tartott, aminek az anyuka már csak azért is örült, mert így lehetőségük adódott egy kis időt Bencével kettesben is eltölteni.

„Első dolgom volt felhívni a két nagymamát, hogy ráérnek-e, van-e kedvük velünk tartani. Ezzel megadtam annak a lehetőséget, hogy az egy hét alatt mi is pihenünk egy icipicit, és az sem ártana, ha Bencével kettesben is tudnánk egy kis időt tölteni. Mindkét mami rögtön igent mondott, mindannyiunk legnagyobb örömére” – írta Csobot Adél.
 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,


De – mint kiderült – nem volt oka az aggodalomra, mindenki épen és egészségesen tért haza. Vagyis nagyon jól sikerült számukra a családi nyaralás.

„Öröm volt nézni, ahogyan Nátán és Ádin találkoztak a tengerrel. (Nátán korábban már járt tengernél, de Ádinnak ez volt az első.) Önfeledten csapkodták a vizet, futottak bele és onnan ki. Nátán órákig el tudott játszadozni a homokban a parton, Ádin pedig jókat aludt a friss levegőn. Az egy hét alatt megpróbáltunk minél több élményt, emléket gyűjteni. Egész napos hajókázáson vettünk részt, búvárkodtunk (tényleg felejthetetlen élmény marad), és ami az egyik legfontosabb: volt egy kis időnk egymásra is Bencével… Egy közös kis esti séta során és a napfelkeltés quad-túra alatt” – áradozott a kétgyermekes anyuka a nyaralásukról.

Forrás: Blikk