Csepregi Éva még mindig sikeres a férfiak körében
2019-07-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csepregi Éva három évvel ezelőtt lett szingli, amikor is vége szakadt legutóbbi kapcsolatának. Ám az énekesnőt hiába ostromolják azóta is az udvarlói, őt egyelőre egy sem érdekli.Az énekesnőnek idén húsvétkor elhunyt az imádott kiskutyája, ami még inkább elvette a kedvét a pasizástól. Csöpi elvesztése nagyon megviselte a sztárt, hiszen a kedvenc 16 évig volt mellette. Viszont a búslakodásra nem sok ideje akad, ugyanis állandó fellépései vannak a Neoton Famíliával.

„Minden hétvégére tele van a Neoton naptára fellépésekkel itthon és külföldön is. Nemrégiben jártunk Erdélyben és Amerikában, ahol a koncertek mellett bejártuk a nyugati partot. A nyáron még szeretnék eljutni pár napra a Balatonhoz, de a nagyobb külföldi utakat őszre tervezzük a fiammal és a párjával, valamint egy nagyobb baráti társasággal. Mozgalmas heteim lesznek, de nem is bánom, így legalább elfoglalom magam és nem gondolok annyit a kiskutyám elvesztésére” – kezdte Csepregi Éva a Lokálnak.

Csepregi Eva

Egyszer majd szeretne egy újabb állatot maga mellé fogadni az énekesnő, ám ez egyelőre nem lehetséges a számára: egyrészt, mert nem lenne elég ideje foglalkozni vele, másrészt pedig, mert még nem érzi magát készen rá. Viszont Éva nem érzi magát egyedül, a családjával és barátaival is rengeteg időt tölt. Ha pedig szeretné, párt is könnyen találhatna magának…

„Tizenöt év hosszú idő, és rá kellett ébrednem, hogy eléggé megviselt ez a kapcsolat. Mindig van a környezetemben olyan férfi, aki szeretne jobban megismerni és elhív randizni, én viszont nem érzem erre késznek magam. Ebben biztosan az is közrejátszik, hogy jól érzem magam egyedül, és élvezem a szabadságot. Ha persze, jön egy olyan férfi, akinél érzem a szikrát, és bebizonyosodik, hogy igazi lelki társam tud lenni, azzal szívesen osztom meg az életemet” – árulta el Csepregi Éva.

Csepregi Eva

Forrás: Blikk