Csalódásairól vallott Gregor Bernadett
2018-11-21  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Gregor Bernadett nem haragtartó típus. A színésznő azt mondja, ha valakit egyszer megszeret, az egy életre szól.Gregor Bernadett negyedik házassága is válással végződött. A színésznő, bár élete során munkahelyi és szerelmi csalódások is érték, nem képes haragot tartani.

"Ha valakit megszeretek, megosztom vele az életemet, akkor az nem csak egy fázis, azt valóban egy életre teszem. A válás ezen nem változtat. A szerelem sajnos elmúlik, de a szeretet mindig megmarad" - nyilatkozta a Borsnak Bernadett, hozzátéve, mindez akkor is igaz, ha egy volt igazgatójáról beszél, és akkor is, ha egy volt szerelméről van szó. "Szerintem olyan nincs, hogy valami megtörténik, átéljük, érezzük, és nyomtalanul eltűnik belőlünk."Az Újszínház művésznője azt mondja, nem véletlenül szeret meg valakit. Épp ezért egy munkahelyi konfliktus vagy egy válás sem elég ahhoz, hogy valakit megtagadjon vagy haragot tartson vele.

Gregor Bernadettet nemrég az új igazgató hívta vissza a Magyar Színházba, amit nyolc éve kellett elhagynia, és ahol most vendégművészként Vajda Katalin: Legyetek jók, ha tudtok című zenés játékában játssza a szép mór nőt.

"Tizennégy évet töltöttem el aktívan ebben a színházban. Nagyon sokat dolgoztam. Amikor elküldtek, attól az embertől tudtam, meg, hogy mennem kell, aki a Színművészeti Főiskolán évfolyamtársam volt, és - úgy tudtam - nagyon is jóban voltunk. Akkor sem az bántott, hogy megszűnt a munkahelyem, hanem a módja" - vallotta be a színésznő, állítván, ennek ellenére nincs benne harag, mert szerencsére könnyen felül tud kerekedni bizonyos dolgokon. Persze ezek az emlékek beleégnek az emberbe, de mikor a darab rendezője, Nagy Viktor felhívta, a színházhoz fűződő rossz emlékei felülíródtak.

Forrás: Blikk