Családi titokról rántotta le a leplet Gubás Gabi
2020-09-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Régi titokról lebbentette fel a fátylat Gubás Gabi (46): a Jászai Mari-díjas színésznő a Blikk + Győző aktuális részében elárulta Szabó Győzőnek (50), hogy évekkel ezelőtt teljes titokban ment hozzá férjéhez, Attl Attila természetgyógyászhoz.

Elmondta, a nászról olyannyira kevesen tudtak, hogy például Gabi szülei sem voltak ott, ám az idő őket igazolta, máig teljes harmóniában élnek, és két szép gyermeket – egy kislányt, Annát és egy kisfiút, Attilát – nevelnek.

– Abban az időben a családom még nem nagyon preferálta a döntést, hogy hozzámenjek Attilához, akinek éppen akkor a letelepedését intéztük. Másképp ítélték meg ezt a helyzetet, úgy gondolták, hogy csak a vízum miatt akarunk egybekelni, talán nem hitték, hogy én a gyermekeim apjának szánom őt – mesélte a Blikknek Gubás Gabi, aki azt is megsúgta, az esküvő gondolata az ő fejéből pattant ki. – Az én felajánlásom volt, hogy minél hamarabb megkaphassa az állampolgárságot, de mint kiderült, az idő utólag minket igazolt.

A ceremóniát természetesen szűk körben tartották, sok ismerős csak utólag értesült a nagy hírről, ám Gabi elárulta, máig van egy kedves emlék, ami emlékezteti őket a jeles napra és az izgalmakkal teli időszakra.

– Mind a ketten hadilábon állunk az évszámokkal, hajlamosak vagyunk elfelejteni a dátumokat, évfordulókat, amelyeket egyébként nem is szoktunk ünnepelni. A páromnak azonban eszébe jutott, hogy őrizget egy egydollárost, és arra írjuk rá az esküvő dátumát. Így amikor esetleg nem ugrik be azonnal, hogy pontosan mikor is volt, csak elővesszük a dobozból az érmét, és megnézzük, tehát van, ami rendre emlékeztet rá – mesélte a Thália Színház művésznője, aki arról is beszélt, a színpadon szívesen változtatja meg vonzó külsejét.

– Azért lettem színésznő, hogy több életet élhessek, ha nem szükséges, nem akarom használni azokat az adottságokat, amelyeket kaptam. Ha az általam játszott szereplőnek van egy karaktere, szeretném, ha nem ismernének fel mögötte. Ha nem kell, hogy a szerep szerint szép legyek, szívesen elengedem, és leszek csúnya vagy akár egy öregasszony is. Előfordult, hogy például az anyukám is csak a hangomról ismert fel a színpadon.

A koronavírus okozta korlátozások miatt a Thália Színház csak szeptemberben tudta bemutatni Agatha Christie legendás regénye, a Gyilkosság az Orient Expresszenből készült darabot. Gubás Gabi elárulta, aki jegyet vált Hercule Poirot emlékezetes kalandjára, nem mindennapi élményben lesz része, hiszen az egyedi látványvilágot megteremtő LED-fal közel 50 millió forintba került.

Forrás: Blikk