Cookyék lemondtak a harmadik gyerekről
2023-08-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Cooky és párja, Szécsi Debóra között 27 év a korkülönbség, mégis remek az összhang közöttük, hiszen szerintük nem a kor számít kapcsolatukban. Ezt bizonyítja az is, hogy két kisfiuk, Kevin és Nátán nagyon kiegyensúlyozott és életvidám gyermekek. A rajongóiktól sokszor megkapták már azt a kérdést, hogy a közeljövőben nem akarnak-e harmadik gyermeket, mondjuk egy kislányt, de sosem adtak biztos választ. Úgy tűnik, most dűlőre jutottak ezzel a kérdéssel kapcsolatban: lemondtak a harmadik babáról.

Racionálisan kell nézni a dolgokat. A mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz. A fiainknak minden lehetőséget meg szeretnénk adni, a harmadik gyereknek már nem biztos, hogy ugyanazt tudnánk nyújtani, amit nekik. Debivel felelősségteljes szülőknek tartjuk magunkat, ezért csak annyi gyereket vállalunk, amennyiről gondoskodni tudunk

– mondta Cooky.

Debi nagycsaládban nevelkedett, egy báty és egy húg mellett.

„Láttam a szüleimen, hogy mennyit kellett dolgozniuk azért, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Mi a két gyereket tartjuk reálisan vállalhatónak. Szeretnék még én is dolgozni, megvalósítani az álmaimat. A versenytáncról lemondtam, hiszen két gyerek mellett már nem kivitelezhető, hogy visszatérjek a színpadra. A táncot csak profi szinten érdemes csinálni, félgőzzel nem” – magyarázta a az édesanya, aki azt is elárulta, hogy egy közös vállalkozást indítottak a párjával Dubajban, ahol ingatlanokat értékesítenek.