Caramel mindent megadna kislányának
2018-03-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A csillagokat lehozná az égről kislányának Molnár Ferenc Caramel (36)! Az énekes szeretne minden olyat megadni Szofinak, amelyet ő gyermekkorában nem élhetett át.Mint ismert, a népszerű zenész roppant szegény körülmények között nőtt fel, így a nagy utazások vagy éppen a nyelvtanulás lehetősége nem adatott meg számára. Ám azóta sok év eltelt, Caramel sikeres előadó és dalszerző lett, így a három és fél éves Szofinak már nem kell nélkülöznie.

– Csodálatos érzés látni, ahogy a kislányom felfedezi a világot. Ha lehet ezt mondani, szerencsés emberként tekintek Szofira, hiszen én pél­dául 22 évesen jutottam el a Balatonhoz, a tengert pedig harmincasként láttam először. Ő viszont már az anyukája pocakjában járt az olasz tengerparton, ahova a születése után is visszamentünk. Ez nemcsak neki, de nekem is hatalmas élmény. Mindent megadhatok neki, amiben nekem nem volt részem – mesélte a Blikknek szinte könnyekig hatódva Caramel.– Azt gondolom, mindenki megérdemelné, hogy elvihesse a családját nyaralni, mert ezek megismételhetetlen és maradandó élmények a gyerekeknek és a szülőknek is.

Caramel büszkén mesélte, Szofi már az első repülőútja során nagyon bátran viselkedett, de már más tanújelét is adta, hogy kemény fából faragták a kislányt.

– Autós programon voltunk a sivatagban, ahol én rosszul lettem a kocsiban, ő meg vidáman röhögcsélt a hátsó ülésen – idézte fel nevetve az énekes, akinek a házassága és a kislánya révén érzett boldogság adja a legtöbb energiát a koncertezéshez vagy az újabb és újabb dalok, albumok elkészítéséhez. – Idén is rengeteg tervem van, lesz egy öt-hat állomásos, különleges turnénk is. Sőt készülünk egy dupla vígszínházas koncertre is, amely a különleges helyszín mellett fantasztikus örömmel és büszkeséggel tölt el, hiszen ott játszhatunk, ahol megannyi legendás színész alkotott maradandót, és ahol Presser Gábor a zenei vezető. Szerencsés ember vagyok, mert az a munkám, amit a világon a legjobban szeretek.Tulajdonképpen már hagyománynak mondható, hogy Molnár Ferenc Caramel az esztendőt egy nagykoncerttel búcsúztatja. Ez idén sem lesz másként, ám a fellépést a zenész szeretné jótékony célra is felhasználni.

– Nem gondolom, hogy szociálisan érzékenyebb lennék bárkinél, de az ismertségemből adódóan talán több mindent próbálok és tudok tenni másokért – mesélte Caramel.

Forrás: Blikk