Bruce Willis lánya szerint voltak előjelei édesapja demenciájának
2023-06-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Megdöbbentő vallomást tett Tallulah Willis édesapja betegségéről.

Tallulah Willis, Bruce Willis és Demi Moore 29 éves lánya az amerikai Vogue-ba írt egy cikket, melyben szót ejtett apja demenciájáról is, amit állítása szerint nem vettek elég komolyan még a korai stádiumban.

Régóta tudtam, hogy valami nincs rendben. Minden azzal kezdődött, hogy nem nagyon válaszolt a kérdésekre. A család ezt azzal magyarázta, hogy Hollywood miatt károsodott a hallása, mikor a Die Hard-filmeket forgatta.

– írja cikkében Willis, aki egy idő után – tévesen – személyesnek vette, hogy apja keveset beszél.

Két baba született a mostohaanyámtól, Emma Heming Willistől, és azt hittem, apa elvesztette irántam az érdeklődését. Bár ez nem is állhatott volna távolabb az igazságtól, a kamasz fejemmel és némi hibás matematikával arra jutottam: nem vagyok elég szép az anyámnak, nem vagyok elég érdekes az apámnak

– Willis lányának írását. Tallulah egy időben megpróbált tudomást sem venni apja állapotáról, és kvázi letagadta azt:

„Magam is túl beteg voltam ahhoz, hogy kezelni tudjam ezt a helyzetet” – fogalmazott a 29 éves lány, aki korábban szintén komoly betegségben szenvedett, ugyanis anorexiával is küzdött.

Tallulah akkor szembesült azzal, édesapja milyen állapotban van is van valójában, amikor egy esküvőn járt, ahol az örömapa beszédet tartott. Abban a pillanatban értette meg, hogy Bruce Willis már soha nem lesz abban az állapotban, hogy az ő esküvőjén beszédet tartson.

Otthagytam a vacsoraasztalt, kimentem, és sírtam a bokrok között

– írta Bruce Willis lánya.