Borzalmas elméket őriz a múltból Szegedi Fecsó új párja
2021-01-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szegedi Ferenc új párja, Bea bántalmazó kapcsolatáról vallott. A gyönyörű modellnek rettenetes élményei vannak előző kapcsolatából, így nem is csoda, hogy sok idő kellett neki, hogy újra bízni tudjon a férfiakban.

A fiatal anyukának az Instagram oldala egy évvel ezelőtt tele volt olyan fotókkal, amelyeken jól látható kék-lila foltok voltak az arcán. "Volt idő, amikor szívesen világgá kiáltottam volna, ami történt" – mondta Bea a Borsnak.

"Ma már azonban egészen más élethelyzetben vagyok, mint akkor. Hála istennek! A volt párommal sikerült közös nevezője jutni, a kapcsolatunkból eltűnt az agresszió, mindketten a közös gyermekünk boldogságára fókuszálunk, most nyugalom van, ami mindennél többet ér. Fecsó mellett biztonságban érzem magam" – folytatta a fiatal anyuka.

Bea Instagram oldalán is szembetűnő ez a változás, aminek már tudni is lehet az okát. Fecsó személyében egy kiegyensúlyozott, szerető partnert talált, akivel biztonságban érezheti magát.

"Minden nővel ugyanúgy kell bánni. Tisztelettel. Gyengéden és szeretettel. Soha életemben nem bántottam nőt, szégyellje magát, aki ilyet tesz. Beával természetesen beszéltünk erről, tudom, mi történt vele a múltban, a hétköznapjainkat azonban nem határozza meg ez a dolog. Igyekszem úgy viselkedni, hogy érezze, mellettem biztonságban van, és soha többé nem történhet meg vele ilyesmi"- mondta Fecsó arra a kérdésere, hogy ő szerinte, hogyan kell bánni egy bántalmazó kapcsolatból kilépő nővel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bea0827 által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk