Bódi Margó elárulta a jó házasság titkát
2019-08-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Bódi Margó izgalmas részleteket árult el a hálószobájukból, de azt is bevallotta, hogy nem válnának el, ha kiderülne, Guszti félrelépett.

Bodi Margo

Már 44 éve él boldog és harmonikus házasságban Bódi Margó és férje, Bódi Guszti. Most pedig azt is elárulta, hogy mivel tartják fenn az évtizedek óta lángoló tüzet.

Az énekesnő elmondása szerint a lovári roma hagyományokat követve élik az életüket, tehát például szó sem lehet róla, hogy Margó egyszer félrelépjen. Ehhez képest ha Gusztiról derülne ki hűtlenség, akkor az nem lenne válóok.

Bodi Margo

"A férfi lovári szokás szerint nem csalhatja meg az asszonyt, de ha megcsalja, mit lehet tenni? Váljak el? A gyerekeimet huzigálják össze-vissza, hétvégi gyerekek legyenek azért, mert a férjem megkívánt egy sütit?" - mondta a Ripostnak. Hozzátette, szerinte a jó házasságuk titka a változatos, izgalmas légyott, és a jó főztje. Szerinte a szexszel és a kajával sikerül fenntartani az egyébként is harmonikus házasságukat.

"Szexuálisan mindig fel lehet tuningolni a párkapcsolatot, mindig újat kell mutatni. Nem szabad megvárni, míg ellaposodik a házasélet, és nem is kell mindig mindent ugyanúgy csinálni" - tette hozzá Margó.

Forrás: Blikk