Bochkor Gábor szerelemről és a párkeresésről vallott
2020-08-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bochkor Gábor nem szeret beszélni a magánéletéről, főleg azóta, hogy szakított gyermeke édesanyjával, Várkonyi Andreával. A rádiós személyiség most mégis nyíltan mesélt a Story Magazinnak arról, hogy mennyire más most az élete, s hogy milyen nehéz a párkeresés az ő korosztályában.

„Amikor egyik napról a másikra egyedülállóvá váltam, borzasztó volt körülnézni és egymagam lenni abban a házban, ahol korábban gyerekzsivaj volt, családi élet zajlott” – mondta a műsorvezető, aki már csak akkor találkozik volt kedvesével, amikor Nóri meglátogatja az édesapját.

„Most már rendezett magánéletre vágyom a leginkább. Érzem, hogy az tenne teljessé engem, úgyhogy abszolút nyitott szemmel járok. Nem bulikban ismerkedem, a beszélgetős helyeket szeretem” – folytatta Bochkor, aki azt is elmesélte, hogy fiatalon sem volt az éjszakai életben ismerkedős típus.A műsorvezető reménykedik, hogy hamarosan újra rátalál a szerelem. Úgy érzi, nehéz az ő korában ismerkedni, ráadásul megrögzött agglegényként hátránnyal indul a párkeresés terén. Mint mondja, az ő korában és apai státuszával nem könnyű megtalálni azt, akivel aztán leélheti az egész életét.

„A pártalálás most sok problémát felvet, közel sem olyan súlytalan, mint amikor huszonévesen halásztam a zavaros vizeken” – tette hozzá a rádiós, akinek nem csak önmaga, hanem kislánya miatt is fontos, hogy a megfelelő partnert tudjon maga mellett. 

„Szeretném, ha találnék egy olyan társat, aki baromi jó barát, akivel isteni a szex, és ami a legfontosabb: humoros és intelligens” – mondta a rádiós, aki szerint a humor nagyon fontos egy kapcsolatban, hiszen sokszor ez lehet a megoldás egy-egy kisebb konfliktusra is.

Forrás: Blikk