Bochkor Gábor még koncertre is elkíséri tinilányát
2020-12-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bochkor Gábor egyre jobban élvezi a 13 éves Nórival töltött időt, ám nem tagadja, néha nincs könnyű dolga. Hiába, lánya immár a kamaszkorba ért, s ennek minden előnyével és persze nehézségével is meg kell küzdenie az édesapának. Bochkor Gábor elismeri, nincs mindig könnyű helyzetben: például amikor egy koncertre kellett mennie a tinik közé.

– Tavaly voltunk Bécsben Pink koncertjén, és ahogy láttam Nórit a többi tini között, nagyon furcsa érzés volt, hogy már ilyen komoly nagy lányom van. Igazából roppant büszke vagyok rá és persze, magamra is, hogy végigcsináltam vele a koncertet, de nem egyszerű egy tinilányos apa dolga – mesélte a Vasárnapi Blikknek a rádiós, aki hozzátette, lesz mit bepótolniuk, miután véget érnek a koronavírus okozta szigorítások.

 

– Volt jegyünk a Billie Eilish-koncertre is, az sajnos elmaradt, de terveztünk apa-lánya utazást Houstonba és Mexikóba barátokhoz is, ezt is pótoljuk majd – tette hozzá Bochkor, aki nem tagadja, néha vannak nehéz pillanatai lányos apaként. – Néha nem is tudom, hogy felnőttként vagy gyerekként kezeljem Nórit, most ebben a furcsa korban van. Mindenesetre imádok vele lenni, egyre jobban élvezzük az együtt töltött időt.

Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata több mint két éve ért véget, ám a közös gyerekkel kapcsolatos kérdésekben továbbra is együttműködnek. – Minden évben felváltva töltjük Nórival a szentestét.

- Minden évben prágai kacsát készítek knédlivel és lazacot, Andi pedig szokott bejglit sütni, ilyenkor nekünk is készít – mesélte a rádiós, akire egyelőre nem talált rá a szerelem, és épp a koronavírus miatti bezártság döbbentette rá, mennyire hiányzik neki az ölelés. – Sosem voltam egy ölelkezős típus, ezért is furcsa, hogy ez most ennyire előjött bennem. Hiányzott az ölelés, persze nyilván meg szoktam ölelni a kislányomat, de ez azért más. De nemcsak a női ölelésre gondolok, hanem egy baráti kézfogásra, találkozóra – tette hozzá.

Forrás: Blikk