Berki Krisztián és Mazsi közös nyaralással próbálják megmenteni házasságukat
2022-03-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, válságba került Berki Krisztián és felesége, Mazsi házassága, majd nemrég az is kiderült, hogy Mazsi azt kérte tőle, költözzön el otthonról egy időre.

 Berki Krisztián nemrég Popper Péter szavaival élve tett közzé egy bejegyzést, miszerint nem a konfliktusnélküliség, hanem az azzal való méltó, megfelelő megküzdés az, amire törekednünk érdemes.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés

 
Majd hozzátette: ők is erre törekszenek, s mivel mindent megtesznek a családjukért, ezért pár hétre elhagyták az országot, hogy maguk lehessenek. 

"A családommal elutaztunk pár hétre egy távoli országba, ahol magunk lehetünk, kettesben, hármasban és – a technika segítségével – sokszor négyesben, mert Natikám nem lehet most itt velünk fizikailag, hiszen a kis tündérem már dolgozik, kötelezően végzi az általános iskola második osztályát"– olvasható Berki Krisztián bejegyzésében.

"Nekem 40 évesen továbbra is az a célom, hogy kiváló apukája lehessek a lányaimnak és férje a feleségemnek. Mikor ezeket a sorokat írom, és eszembe jut, hogy az én szüleim is elváltak….. mint ahogy nektek sokatoknak is, akik itt vagytok és olvassátok ezt a posztomat, ti vagytok azok, akik pontosan tudjátok, hogy apáink generációja óta ez a szám csak egyre magasabb és magasabb lett. Ma 10 házasságból 7 válással végződik…. Szomorú vagy nem, ezek a tények amelyek okozói mi magunk vagyunk, emberek! Ennek következményeképpen a családmodell, az apai és az anya minta sokszor torzul vagy teljesen eltűnik….."– írta bejegyzésében az izomceleb.

Ám ő maga sem tudja, mi a legjobb módszer vagy recept egy házasság megmentésére, de most már hónapok óta dolgoznak Mazsival a kapcsolatukon.

"Most újra együtt, mert nem adjuk fel, amíg van bármilyen kis esély is, amíg mindketten úgy érezzük, hogy érdemes. Magunkért, a másikért, kettőnkért… a családért!"– fogalmazott Krisztián.

Forrás: Blikk