Berki Krisztián bevallotta azt, amihez eddig nem volt bátorsága
2022-04-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Krisztián egyre többször szólal meg őszintén érzéseiről, főleg az utóbbi hónapokban. Úgy látszik házasságát sikerült megmentenie, de még mindig van hova fejlődnie, és próbálja egyengetni kapcsolatuk útját.

 

„Bevallom, nekem férfiként ezidáig nem volt hozzá elég bátorságom!” – írta a posztjában Berki az Instagram oldalán, majd Márai Sándor írót kezdte el idézni:

“Nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy ember fenntartás nélkül engedje szeretni magát. Bátorság, csaknem hősiesség. A legtöbb ember nem tud szeretetet adni és kapni, mert gyáva és hiú, fél a bukástól.” – idézett Berki, és a következőképpen folytatta.

„Szégyelli, hogy odaadja, s még sokkal inkább szégyelli, hogy kiadja magát a másiknak, elárulja titkát. Azt a szomorú, emberi titkot, hogy szüksége van gyengédségre, nem tud meglenni nélküle…”

"Elengedhetetlen mindenki saját életében a teljes boldogsághoz, hogy nyíltak legyünk és bátrak a kapcsolatunkban, hogy a gyermekeink is ezt érezhessék rajtunk miközben felnőnek. így talán már az Ő életükben bátorság helyett természetessé válhat a feltétel nélküli szeretet elfogadása és továbbadása.”-írta ki magából érzéseit Berki Krisztián.

Forrás: Blikk