Bereczki Zoltán szerelméről, Bata Éváról vallott
2020-11-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Palya Bea és Bereczki Zoltán két évvel ezelőtt, decemberben írta meg a Csillagtérkép című dalt, ami meghozta a Sztárban Sztár zsűritagjának a szerelmet Bata Éva személyében.

 

– 2018 decemberében írtuk meg a dalt, és január 14-én megtörtént, amit benne kívántunk, így az önmagát beteljesítő jóslat lett végül. Egy vallomás, amit akkor még nem is tudtam. – mondja Bereczki a hot! magazinnak. Hogy mi történt aznap? Találkozott Bata Évával, A mi kis falunk gyönyörű kocsmárosával, a többi pedig már történelem. Hamar rájöttek, hogy közösen folytatnák az életüket, egyetértésben és a vágyott boldogságban, s azóta már kiderült, hogy meg is találták.

Most a gyönyörű dalhoz klip készült, aminek a forgatásán Éva is végig ott volt, sokszor súgott össze a szerelmével. A vak is láthatta: nemcsak szoros a kapcsolatuk, hanem lángoló szívvel állnak egymás mellett.

– Éva támogat, a bizalmasom, és az értékrendünk is tökéletesen egyezik. Az a dátum megváltoztatta az életemet. Azt hiszem, hogy akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nem csak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem. Persze, az ember visszamenőleg nagyon okos tud lenni - mondja mosolyogva Zoli, aki nem tagadja, hogy sok kemény csalódásban volt része, akkor is, amikor ezt a szerzeményt alkotta.

Forrás: Blikk