Benkő Péter újra randizik a feleségével
2023-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Benkő Pétert és feleségét, Klaudiát annak idején a lovaglás iránti szenvedélyük hozta össze.

Egy év híján két évtizeddel ezelőtt mondták ki egymásnak a boldogító igent, ám előtte sokáig éltek együtt, és közösen tartottak lovakat.

– Az utolsó lovacskánk harmincöt évig volt velünk. Már az összes lovam a lelkemben van. Megszenvedtük az elvesztésüket, és őrizzük az emléküket – mesélte a 76 éves színész, aki arról is beszélt, hogy jelenleg hogyan telnek a napjaik.

– Megyünk jobbra-balra, kimozdulunk itthonról. Felélesztettük a barátai kapcsolataimat, meghívásoknak teszünk eleget, mi is gyakran hívunk vendégeket. Vacsorázni és színházba járunk. Nézőként nyolc éve nem voltam színházban, és nagyon élvezem, hogy Klaudiával együtt éljük át mindezt. Ezek az estét olyanok, mintha újra randevúznánk – árulta el Benkő, akivel a felesége teljesen egyetért.

– A lovaglásról sem mondtunk le, csak épp a barátaink lovain tesszük. A lovak rengeteg örömet adnak. Sokáig olyan voltam, mint Columbo felesége. Petyus beszélt rólam, de senki sem látott. Ha baráti meghívásunk volt, csak az egyikünk ment, a másikunk maradt a lovakkal.

Most ketten megyünk mindenhova. Új tűz és fény hatja át a kapcsolatunkat. Petyusnak van egy negyvenéves terepjárója, azzal járunk kirándulni. Mi úgy mondjuk, samuzunk.

Még a Balatonon is voltunk. Lili kutyus gyakran jön velünk, vagy az anyukám vigyáz rá és a cicáinkra. Sokszor főzünk együtt, máskor nézem, ahogy Petyus könyvet ír. Van egy füzete, de csak a jobb oldali lapokra rója a sorokat. A balt ugyanis meghagyta nekem arra az esetre, ha szeretnék valamit hozzáfűzni az emlékeihez, a gondolataihoz – mondta Klaudia.

Benkő ezen felül egy örömteli hírről is beszámolt: nagypapa lett.

– Marci fiam nagyapává tett. Januárban bűbájos unokám született. Benjaminnak hívják. Folyton kacag, szuper kis srác. Sajnos, messze lakunk egymástól, de minden alkalmat megragadok, hogy találkozhassak vele és megpuszilgathassam. Klassz életünk van. Itt a fiam, az unokám és a feleségem. Jól vagyok. Klaudia igazán otthonteremtő feleség. Persze, vannak viták, de azok bolhacirkuszi jelenetek, törekszünk a problémák megoldására. Ha egy kapcsolat alapjai jók, ezek nem okozhatnak gondot – szögezte le.