Benedek Tibort mindent elsöprő szerelem fűzte Epres Pannihoz
2020-06-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Romantikus filmbe illik Benedek Tibor (†47) és Epres Panni (43) története.

A múlt csütörtökön súlyos betegségben elhunyt háromszoros olimpiai bajnok, vb- és Eb-aranyérmes vízilabdás legenda és divatmodell felesége már fiatalon egymásba szeretett, de csak hosszú évekkel később házasodott össze.

– Anyukámat kísértem el évfolyam-találkozóra. Unatkoztam, bolyongani kezdtem az épületben – mesélte korábban a Nők Lapjának a manöken, aki 16 évesen, az Állatorvosi Egyetemen találkozott először az akkor 20 esztendős leendő férjével. – Beszélgettünk, elmeséltem, hogy kosárlabdázom, ő pedig elmondta, hogy vízilabdázik. Így kezdődött.

A szerelem nem tartott sokáig, mivel Benedek Olaszországba költözött. Ott pár évvel később megházasodott, ami rosszulesett Epresnek. Ráadásul a kapcsolatból gyermeke, Ginevra (20) is született a pólósnak. A modell ugyanakkor bízott benne, hogy a sportolóval közös történetük nem ért véget.

– A lelkem mélyén ott volt, hogy ez nem lesz mindig így. Biztos voltam benne, hogy egy, tíz vagy száz év múlva találkozni fogunk – fogalmazott a modell, aki Benedek válása után, 2002-ben kezdett el ismét randizni élete szerelmével.

– Láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett. Azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt…

A pár végül 2010-ben házasodott össze, a kapcsolatból két gyermek, Barka (10) és Mór (12) született. Mindent elsöprő, földöntúli szerelem volt az övék. 

 

„Lehet-e leírni, hogy amikor évtizedekkel ezelőtt, még kislányként megismerkedtem az akkor húszéves, jóképű egyetemistával, aki nem mellesleg már profi vízilabdázó volt, mi mindent kapok tőle? Életem első, nagy szerelmét, ami mostanra az utolsónak is bizonyult – írta Epres.

– Kaptam egy örökséget, ezzel egyfajta életet, aminek az elveit együtt valljuk és visszük tovább. Van Ő, akivel a véd- és dacszövetségünk örök és megmásíthatatlan.”

Epres Panni 2016-ban a Glamour című lapnak nyilatkozott a házasságáról.

– Tiborral 24 éve ismerjük egymást, én, hogy úgy fogalmazzak, készen kaptam őt. Már akkor is vízilabdázott, ez osztotta be az életét. Edzések, meccsek és világversenyek. Tudtam, nem mindegy, hogy mit eszik, mikor kel fel vagy fekszik le – mondta a manöken.

Forrás: Blikk