Ben Affleck volt felesége miatt lett alkoholista
2021-12-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ben Affleck 1997-ben a Good Will Hunting forgatókönyvéért nyerte el az Oscar-díjat, azt követően pedig azonnal szupersztár státuszba emelkedett. Milliók által rajongott filmek, gyönyörű nők és hollywoodi partik jellemezték mindennapjait.

A sikert-sikerre halmozó Afflecknél azonban 2016 körül megtört valami, elmondása szerint ugyanis ebben az időszakban előtörtek kínzó démonai és az alkoholizmusba menekült.

Bár a színész korábban is beszélt már őszintén tragikus állapotáról, arra sosem tért ki, hogy mi is válthatta ki nála először, hogy ennyiszer az üveg aljára nézzen, egészen idáig. Affleck ugyanis legújabb interjújában elárulta, Jennifer Garner, pontosabban a vele kötött házassága válthatta ki belőle a traumát, mivel boldogtalan volt a színésznő mellett.

"Részben azért kezdtem el inni, mert úgy éreztem csapdába estem. Az volt bennem, hogy nem léphettem ki a házasságomból a gyerekeim miatt, de nem vagyok boldog, mit tegyek? Egyszer csak azon kaptam magam, hogy megittam egy üveg whiskyt és elaludtam a kanapén. Végül aztán kiderült, hogy ez nem a megoldás... Megtettünk minden tőlünk telhetőt. Tudtam, hogy Jennifer jó anya, és reméltem, hogy ő is tudja, hogy jó apa vagyok. Ki kellett józanodnom, és ezt elismerem" - idézte a családapa szavait a TMZ.

Jennifer Garner és Ben Affleck 2005 és 2018 között voltak házasok, és bár a családfő alkoholizmusa alatt valószínűleg borzalmasan megromlott a kapcsolatuk, végül a színésznő volt az, aki rehabra vitte őt és segítette, hogy újra magára találjon.

Affleck azóta Jennifer Lopez oldalán találta meg a boldogságot, jelenleg fülig szerelmes, pár hete pedig azt is elárulta, hogy lehet egy nap könyvet is ír az énekesnővel közös történetéről. Bár korábban ex-feleségével voltak hatalmas vitái, mostanra újra jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Forrás: Blikk