Ben Affleck újra rárepülne Jennifer Lopezre?
2021-04-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Azt rebesgetik, bár jó néhány éve különváltak útjaik, Ben Affleck szeretne még egy esélyt adni korábbi menyasszonyának, Jennifer Lopeznek, aki – a hollywoodi színész legnagyobb örömére – ismételten a szinglik táborát erősíti.

Jóformán még felocsúdni sem volt ideje a legkevésbé sem váratlan szakításából Jennifer Lopeznek, a híresztelések szerint máris akad olyan férfi, aki szívesen visszatérne az életébe, ha azt az énekes-színésznő is úgy akarja. Közeli ismerőseik szerint JLo korábbi párja, a kétszeres Oscar-díjas Ben Affleck ugyanis régóta vár már arra a pillanatra, hogy újra meghódíthassa a bomba formában lévő énekes-színésznőt – írja a Mirror.

Mielőtt 2003-ban kimondták volna Lopez második válását, a színésznő a Gengszter románc című film forgatásán beleszeretett Affleckbe. 2002 novemberében el is jegyezték egymást, ám az esküvőt négy nappal a kitűzött dátum előtt lefújták. Kapcsolatuk 2004 januárjáig tartott. Végül mindketten más oldalán találták meg a boldogságot: Lopezt Marc Anthony vette el, Affleck felesége pedig Jennifer Garner lett.Nemrégiben lett újra szingli Affleck is: az Oscar-díjas színész idén januárban szakított barátnőjével, Ana de Armassal. Ám úgy néz ki, ezt a szakítást mostanra kiheverte.

„Nem a véletlen műve, hogy Ben az utóbbi időben az egekig dicsérte Jennifert. Annak idején nem azért ért véget a szerelmük, mert már nem vonzódtak egymáshoz. Az elmúlt 18 évben azonban sokat enyhült köztük a viszony, nagyon is jóban vannak, sőt, sokat beszéltek mostanság. Nem titok, hogy még mindig odavannak egymásért. Nincs vesztenivalójuk, ha újra megpróbálják. Ben türelmesen vár Jenniferre” – magyarázta egy közeli barát.

Bár az elmúlt időszakban több kísérletet is tettek szerelmük megmentésére, a küzdelem hiábavalónak bizonyult: végleg lezárta kapcsolatát Alex Rodriguezzel Jennifer Lopez. Az énekesnő és vőlegénye egy rövid közleményben tudatta, kapcsolatuk zátonyra futott, de barátok maradnak. Úgy tűnik, Lopezt a szerelmi életében rendre balszerencse kíséri: háromszor is férjhez ment, de egyik házasság sem ért boldog véget, hasonlóan futó románcaihoz.

Forrás: Blikk