Ben Affleck megkérné Jennifer Lopez kezét
2021-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lánykérés a levegőben? Eljegyzéssel erősítené meg újra fellángoló románcukat Jennifer Lopezzel Ben Affleck.

Az Oscar-díjas színész – csaknem két évtizeddel jegyességük drámai felbontása után – idén májusban talált vissza egykori kedveséhez, s bár ők maguk egyelőre hivatalosan nem ismerték be, közeli barátaik szerint épp ott folytatták, ahol 2003-ban abbahagyták. Affleck erősnek érzi Lopezzel való kapcsolatát, s jövőjét is vele tervezi. Olyannyira komolyan gondolja a sugárzó szépségű sztáranyukával, hogy másodszor is fél térdre ereszkedne előtte, s gyűrűt húzna az ujjára – írja a Mirror.

– Ben számára ez a szerelem soha nem múlik el, nagyon is komolyan gondolja Jenniferrel. Egy igazán romantikus eljegyzést tervez, amelyet nem akármilyen napra időzített. Jennifer 52. születésnapja július 24-én lesz, ezt találta a legmegfelelőbb pillanatnak a lánykérésre – súgta meg a Closer magazinnak Affleckék egyik közeli ismerőse.

Ben Affleck és Jennifer Lopez 2003-ban egy nappal az esküvőjük előtt döntöttek úgy, hogy mégsem kelnek egybe. A jegyességüket felbontották, az életüket külön utakon folytatták, s mással alapítottak családot. Lopez öt hónappal később ment hozzá Marc Anthonyhoz.

Annak idején, 2002-ben egy gyönyörű, 6,1 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel jegyezte el Lopezt, mindössze két, együtt töltött hónap után. Feltehetően most sem aprózza el a lánykérést, ám úgy tudni, az összeköltözés egyelőre várat magára.

Forrás: Blikk