Balhés válás Jolly és Suzy között
2023-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mára egész jó viszonyt alakított ki az egykor gyönyörű párt alkotó Suzy és Jolly, ám a pletykák szerint továbbra sem tudnak megegyezni a vagyon elosztásában.

Négy évvel ezelőtt véget ért a magyar mulatós zene legboldogabb párjának kapcsolata, ami 13 éven át tartott. A válás különösen azután keltett nagy érdeklődést sokak körében, hogy Jolly egyszer úgy nyilatkozott, a házasságuk utolsó éveiben a felesége pokollá tette az életét, és mind mentálisan, mind fizikailag kikészült.

Ezt követően komoly vita alakult ki Suzyék között, amelynek jelentős része a közösségi médiában zajlott. Még a zenészek családjai is beszálltak a vitába, mígnem végre úgy látszott, lecsillapodtak a kedélyek.

Suzy és Jolly elváltak, s bár sikerült megegyezniük a kislányuk felügyeletéről is, a vagyonmegosztásról a mai napig nem állapodtak meg.

Közös házukat Jolly el akarta adni, hogy aztán elfelezhessék az árát, ám Suzy nem költözik ki onnan, jelenleg is ott él a kislányukkal. Suzy egy évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, még nem született meg közöttük a teljes vagyonmegosztási megállapodás, de az nem igaz, hogy ő nem mutatott hajlandóságot a dolgok békés rendezésére.

Ehhez képest most, egy év elteltével, ugyanúgy áll az ügy. A lap felkereste a zenészeket, akik közül egyik sem cáfolta, hogy még mindig tart a vita a vagyonmegosztást illetően. Míg Jolly röviden csak annyit mondott, hogy szerinte ez magánügy, Suzy hosszabban válaszolt...

Mindig jólesik, ha érdeklődnek a hogylétünk felől. Szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy a volt férjemmel sikerült egy kölcsönös tiszteleten alapuló viszonyt kialakítanunk, hogy a kislányunk a legkevésbé se sérüljön az elválásunk miatt. Bár tudjuk, hogy a rajongók szívesen lesnek be a kulisszák mögé, arra kérem őket, a magánéleti kérdéseinket hadd rendezzük le ketten egymás között, a kíváncsi tekintetektől távol

– fogalmazott az énekesnő.