Balázs Andi Párizsban mondja ki a boldogító igent
2018-07-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat A francia fővárosban ünnepli meg a szerelmét Balázs Andi (39)! A népszerű színésznő imádja Párizst, így kedvesével, Gáborral több alkalommal is meglátogatták már a várost, sőt azt tervezik, ott is kelnek majd egybe.– Imádom a franciákat, a nyelvet is tanultam sokáig, ebből érettségiztem, és mindig is meg akartam ismerni azt a Párizst, amelyet az évek alatt elképzeltem. A lényeg persze az, hogy Gáborral együtt fedezzük fel a várost, idén már kétszer voltunk, de már készülünk a következő túrára. Minden kis apróságot látni akarunk, mindig az az első, hogy felülünk egy turistabusz tetejére, és megnézzük, mi változott. Ilyenkor ha kiszúrok valamit, felolvasom Gábornak a helyre vonatkozó dolgokat az útikönyvből, mint egy hangoskönyves utazás. Ez a mi kis szeánszunk – árulta el a reklámokból Kasszás Erzsiként megismert Andi.A színésznő és párja több mint 16 éve vannak együtt, úgy tervezik, a huszadik évfordulójukon egybekelnek – természetesen a szerelem városában.

– Benne van a pakliban, hogy ha megtörténik, akkor Párizsban mondjuk ki az igent. Eddig ugyan nem jött össze, de most elhatároztuk, hogy a huszadik évfordulón belevágunk. Akadt már olyan barátnő, aki megkérdezte, nem szeretném-e, hogy egy napig minden rólam szóljon. Azt mondtam, színésznő vagyok, szép ruhában, sminkben figyel állandóan egy csomó ember, szerintem minden nap rólam szól – kacagott Balázs Andi, a Karinthy Színház művésznője, aki azt is elárulta, a baba is szóba került már.

– Nincs akadálya, hiszek benne, hogy egyszer csak megérkezik majd. Boldogan várjuk mindketten, jöhet bármikor! Annyi biztos, ha állapotos leszek, felhagyok mindennel, aztán ha kianyáskodtam magam, visszatérek a színpadra.Új bemutatóra készül Balázs Andi, a Margarida asszony című darabban egyedül kell majd helytállnia a Karithy Színház színpadán. Mint mondja, igazi jutalomjáték ez a számára, de komoly kihívás is. „A Tortúrában sikerült Árpa Attilával ketten színházat csinálnunk, most megpróbálom egyedül is” – mondta Balázs Andi.Forrás: Blikk