Az első randi után majdnem kikosarazta férjét Polgár Tünde
2019-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Polgár Tünde elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével: a luxusfeleség annak idején kis híján kikosarazta párját, mert az egy túl drága étterembe vitte őt az első randin.


A Feleségek luxuskivitelben sztárja a Szerelemcsütörtök című műsorban vendégeskedett, ahol elárulta: férjével, Árpival az MMM című gazdasági műsor forgatásán ismerkedett meg, interjút készített vele. Csak fél évvel később kezdtek el találkozgatni, első randijukról Polgár Tünde külön mesélt, hiszen nem sok kellett, hogy lepattintsa a férfit - vette észre a 24.hu.

-
Az első randevúnk után majdnem azt mondtam, hogy soha többé nem találkozom vele. Megjelent egy cabrióval, elvitt a legjobb étterembe, ott úgy ugrálták körbe, mintha egy maharadzsával ülnék szemben és azt mondtam, hogy ez nekem sok, én ebből köszönöm, de nem kérek. (…) Miután korábban bróker voltam és nagyon sok pénzzel dolgoztam, nagyon sok pénzt kerestem, nekem az a világ már megvolt és nem érdekelt - árulta el Polgár Tünde, aki a második randin lett kárpótolva.

- A következő alkalommal már ő főzött nekem spagettit, amihez két üveg bort kellett meginni, mert annyira csípősre csinálta. De ott volt benne az igyekezet. Sokkal jobban tudtam azt a gesztust értékelni, hogy hiába teljesen analfabéta a konyhában, megteszi ezt értem - tette hozzá a luxusfeleség.

A teljes beszélgetés az alábbi videóban tekinthető meg:

Forrás: Blikk