Arankát nem zavarja, ha Kökény Attila másokkal flörtöl
2020-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kökény Attilát rengeteg hölgy rajongó veszi körül, ám felesége, Aranka nem féltékenykedik, hiszen tudja, hogy férje munkájához tartozik a rajongókkal történő flörtölés.

Aranka már beletörődött abba, hogy a rengeteg női rajongó között nem kevés olyan akad, aki félreérthetetlen ajánlatot tesz a férjének.

 

A házaspár hétfőn este debütál a TV2 Love Bistrójában, Attila pedig a Borsnak mesélt a műsor során szerzett tapasztalataikról.

 „Voltak azért mélypontok a műsor folyamán, de azt gondolom, nem okoztunk csalódást egymásnak, és mindvégig megőriztük a hidegvérünket. Persze, előfordult, hogy kicsit összekaptunk, és nem szóltunk egymáshoz, de alapvetően azt gondolom, ezt a próbát is tökéletesen kiállta a kapcsolatunk” – mesélte a Borsnak Kökény Attila, hozzátéve: kapcsolatukban a féltékenység nem igazán van jelen, maximum egészséges szinten.

 „Ari nagyon okos nő. Pontosan tudja, mit és kit hogy kezeljen, így hát a rajongóimra sem szokott féltékeny lenni” – mondta az énekes, akinek felesége ugyan nyomon követi a pályafutását, de a koncertekre nem jár el, rossz tapasztalatok miatt.

 "A rajongóim kilencven százaléka nő, akikkel kacérkodnom kell! Ez a munkám része, éppen úgy, mint az éneklés. Egy előadóművésznek tudnia kell kommunikálni a rajongóival, akár férfi­ről, akár nőről legyen szó, úgyhogy igen, néha kikacsingatok, de ennél tovább sosem megyek” – vallotta be Attila, akinek a közvetlenségét sok rajongó túl komolyan veszi, és üzenetekkel és ajánlatokkal kezdik bombázni őt. Épp ezért egy ideig Aranka kezelte a közösségi oldalait, de ma már nem foglalkozik ezzel, és elfogadta, hogy férje olykor-olykor más nőkkel flörtöl.

 „Máskülönben a mi kapcsolatunk sem működne, de így, hogy a feleségem egy nagyon türelmes, okos és megértő asszony, nincs mitől tartanunk. Biztos lábakon áll a házasságunk!” – mondta Attila.

Forrás: Blikk