Aquaworld
2016-11-27  /  Szerző:   /   Ajánló style="text-align: center;">A tél legforróbb választása – Budapest Winter Invitation

Aquaworld

Miközben fagyos szelek söprik végig az utcákat, és nyakunkba húzott gallérral sétálunk Európa egyik legpezsgőbb fővárosának látnivalói között, csak egy gondolat oldja a tél fagyos csókját: vár Budapest egyik legforróbb, izgalmakkal teli élménybirodalma az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő!A téli élményeket még gazdagabbá tehetjük, ha a Winter Invitation ajánlatán belül az Aquaworld Resort Budapest Hotelben szállunk meg. A csomagajánlat részeként 3 vagy 4 befoglalt éjszaka esetében az utolsó éjszakát ingyenesen tölthetjük el a négycsillagos, családbarát szállodában, így lehetőségünk nyílik arra, hogy az utolsó cseppig kiélvezzük Budapest vendégszeretetét. Ezen felül 15% kedvezményt biztosítunk Budapest legpatinásabb történelmi fürdőjébe, a Széchenyi fürdőbe.

Próbálja ki a jelen és a múlt fürdőit egyetlen utazás során!

A szálloda kényelme és magas színvonalú szolgáltatásai mellett lehetőség nyílik arra is, hogy ingyenesen élvezzük az Aquaworld vízibirodalom minden attrakcióját. Az Angkor-romtemplomot és tengerparti környezetet idéző fürdőben igazi kalandorokká válhatunk és kedvünkre mártózhatunk meg a több ezer négyzetméter vízfelülettel rendelkező, 17 bel- és kültéri élmény-, valamint úszómedencében. Kipróbálhatjuk a szörföt, a búvárkodást, a vízen járó labdát, a kalandot és a plusz adrenalint pedig a 11 különleges csúszda garantálja számunkra. Érdemes elidőzni az egyedülálló szaunavilágban, vagy megpihenni a szállodához tartozó Oriental Spa Wellness- és Fitneszközpont meghitt tereiben, termálvízzel feltöltött medencéiben, vagy fittségünket növelni a professzionális edzőteremben, miközben gyermekünk a Bongo Kids Club, szárazföldi játszóház vendégszeretetét élvezi.

Aquaworld

Ha már elteltünk az Aquaworld mesésen kényeztető pillanataival, akkor vessük bele magunkat a város kulturális és történelmi szépségébe. Az Aquaworld Resort Budapest saját buszjárata, naponta több alkalommal, ingyenesen szállítja a hotel vendégeit Pest szívébe és vissza. Ezzel a megoldással kényelmesen és gyorsan elérhetőek a látványos műemlékek – pl. Hősök tere, Andrássy út; múzeumok –Műcsarnok és a gyermekek körében nagy népszerűségnek örvendő Fővárosi Állat- és Növénykert vagy a télen korcsolyázásra alkalmas Műjégpálya.

Parlament

Egy biztos: ez a tél más lesz, mint az eddigiek!

Az ajánlat 2016. november 1. és 2017. március 28. között él.

További információért kattints IDE