Angelina Jolie ismét démoni
2019-10-17  /  Szerző:   /   Ajánló A 2014-es világsiker, a Demóna folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a köztük lévő köteléket, midőn egy közelgő esküvő kérdése, váratlan szövetségesek felbukkanása és sötét erők munkálkodása más-más útra tereli őket.

Demona2

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Múriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagyhatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

Demona2

Az Oscar-díjas Angelina Jolie-nak nagyon tetszett, hogy az új történet komoly és manapság is érvényes kérdéseket feszeget. „Mitől család a család, és mi köti össze tagjait? Jobb-e Aurórának úgy élni, hogy mezítláb szaladgál a tündérekkel Múriában, ahol minden teremtmény egyenlő, vagy inkább egy kastélyban kellene laknia az emberek világában, és emberi problémákkal foglalkoznia? ˮ – teszi fel a kérdést a színésznő.

„Ez a film az emberi érzésekről szólˮ – állapítja meg Elle Fanning, aki 14 éves volt, amikor először játszotta el Aurórát, a folytatás idején pedig már elmúlt 20. „Fantáziavilágban játszódik, de valójában Demóna és Auróra kapcsolatáról szól, és ez az, ami nekem számít egy-egy történetben.ˮ

A Demóna: A sötétség úrnője (12) október 17-től a mozikban!