Angelina Jolie 15 évvel fiatalabb popsztárral randizik
2021-09-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nem volt szerencséje az idősebb férfiakkal, ezért most fiatalabbal randizik Angelina Jolie. A 46 éves, Oscar-díjas színésznő a hét végén a The Weeknd művésznevű, 31 esztendős popsztárral romantikázott egy népszerű olasz étteremben.

 

Már régóta rebesgették Hollywoodban, hogy együtt járnak, most pedig már tényként kezelik ezt. A vacsora után egy autóval hajtottak el a vendéglőből a zenész Bel Air-i luxusvillájába.

Furcsa párnak tartják őket a tizenöt éves korkülönbség miatt, különösen annak tükrében, hogy Jolie-nak eddig mindig idősebb párjai voltak. ­­Johnny Lee Millerrel 1996 és 1999 között voltak házasok, a színész 2 évvel volt idősebb nála. A 20 évvel öregebb Billy Bob Thornton 2000 és 2003 között volt a férje. Brad Pitt 11 esztendővel korosabb, mint a díva, akivel még mindig nem zárult le a válásuk.

Úgy tűnik, hatgyerme­kes anyaként elérkezettnek látta az időt arra, hogy végre új kapcsolatba kezdjen, és egy fiatalabb pasit akart maga mellé. 

– Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy alakul a szerelem közöttük, de úgy tűnik, remekül megértik egymást a tizenöt éves korkülönbség ellenére – magyarázta egy bennfentes a Daily Mail riportjában. – Jú­nius végén már mutatkoztak együtt, és úgy tűnik, most már nyíltan vállalják, hogy egy párt alkotnak. Hiszen az sem zavarta őket, hogy az étterem bejáratánál fotósok vártak rájuk, hogy megörökítsék őket. Ugyan nem kéz a kézben, de együtt szálltak be a zenész autójába, és az éjszakát a villájában töltötték.

 

A gyermekeik felügyeleti jogáért Brad Pitt-tel vívott hosszú és idegtépő válóper folytatódik, és megviselte Angelina Jolie-t, de úgy tűnik, néhány év után ismét rátalált a szerelem és révbe érhet.

Külön pikantériája a románcnak, hogy The ­Weeknd korábban azzal a Selena Gomezzel járt, aki miatt megromlott Pitt és Jolie viszonya. A fiatal színész-énekesnőt ugyanis együtt látták vele egy 2016-os partin, amikor a filmcsillag még együtt volt nejével.

Forrás: Blikk