Alföldi Róbert a szinglilétről és Tóth Gabiék szakításáról vallott
2023-08-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Alföldi Róbert betekintést engedett egy napjába Geszti Péternek és az Adom a napom nézőinek. A rendező olyan dolgokról beszélt, amelyekről korábban még soha.

Mint ahogy azt már megírtuk, ezen a héten startolt el Geszti Péter új, rendhagyó műsora, az Adom a napom. A magyar fejlesztésű formátumban a meghívott hírességek életét lehet nyomon követni a www.adomanapom.hu oldalon, majd 20 órától a vendégek a műsorvezetővel ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit élőben láthatunk a VIASAT3-on. Az első vendég Alföldi Róbert volt, aki szinte soha nem nyilatkozik a magánéletéről, most mégis kivételt tett, elárulva, milyen érzés szinglinek lenni.

„Senki nem szeret egyedül lenni, ez csak duma. Ha nincs más választásod, akkor azt mondod, hogy ez így jó... Vagy az van, hogy folyamatos jelleggel eszed magad, ölöd magad, szenvedsz – mint én néha –, de egy idő után ettől az ember elkezd berohadni. Vagy az van, mint ahogy általában mindennel az ember, hogy szembenézel vele: nem kell hazudni, hogy ez jó dolog, de ez van. Nagyon nehéz találni valakit, ha keresed. A kereséssel sose szokott összejönni” – ecsetelte Gesztinek a rendező, akinek egy nyugodtabb napját követhették végig a nézők. Kutyát sétáltatott, rendelkezőpróbára ment, a növényeit gondozta, illetve a hamarosan megjelenő könyvéhez választott borítót.

A könyvével kapcsolatban elárulta, hogy az elmúlt évek kulturális közegét vizsgálja benne, a címe pedig Rajtam nem múlt lesz. Alföldi egy ponton kitért arra is, hogy ugyanolyan mélységgel veti bele magát a színházba, mint korábban, csak most másképp csinálja ugyanazt, mint a pályafutása elején. Az X-Faktor egykori mentora szóba hozta Tóth Gabit is, aki egykor nagyon kiakadt a színészre a tehetségkutató forgatása során azért, mert kiabált vele.

Neki most nagyon nagy szüksége van arra, hogy ne gonoszkodjunk. Nehéz neki nagyon...

– jegyezte meg Alföldi a szakításra utalva, Geszti pedig egyetértett vele.

Szeretjük nagyon a Gabit

– hangsúlyozta. Az adás végén azt a kérdést tette fel a rendezőnek, hogy hogyan akar élni a következő tíz évben...

„Amit a legfontosabbnak tartok, az az őszinteség, az önmagaddal való őszinteség. Ha önmagaddal igazán őszinte vagy, akkor másoknak se fogsz hazudni. Szerintem az ember úgy tud jól működni, ha önazonos” – hangzott a felelet.