Alekosz újra randizott
2024-01-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Egy igazi bombázóval randizott Alekosz. Az ügyeletes izomceleb továbbra is rajong a nőkért, az utóbbi időben pedig úgy tűnik, hogy ők is kifejezetten kedvelik őt. A realitysztár legutóbbi randijáról fotókat is készített egy túlbuzgó rajongó.

Alekosz körül igazi őrület van az utóbbi időben. Amióta a Való Világ 4. szériájának győztesét újra foglalkoztatni kezdték a tévében, népszerűbb lett, mint valaha. A fiatalabb generáció már-már megszállottságig imádja az Érdi hellént, rendszeresen zarándokolnak el az otthonához, ajándékokat adnak neki, illetve vannak, akik órákig szobroznak rezidenciája előtt, csak azért, hogy egy pillanatra megpillanthassák példaképüket.

A nőkről nem is beszélve, akiknél úgy tűnik, egyre népszerűbb a görög hős. Alekosz elmondása szerint a Hal a tortánban való feltűnése óta változott meg valami, ám a vele töltött randikról csak az utóbbi pár hétben érkeztek hölgyektől különböző beszámolók.

Mostanra többen is elmondták, hogy milyen remekül érezték magukat az Üvegtigris 4. részének forgatására készülő sztár társaságában, aki úgy tűnik, az elmúlt napokban sem volt egyedül.

Egyik olvasónk ugyanis több fotót is elküldött szerkesztőségünknek, melyeken maga Alekosz látható, legújabb randipartnerével.

"Szombaton az egyik budapesti plázában sétáltam amikor megpillantottam az egyik kávézó asztalánál Alekoszt. Nem volt nehéz észrevenni, rengetegen odakapták a fejüket amikor meghallották a hangját, mindenki megismerte. Egy gyönyörű, fekete hajú nővel volt, egyértelműen látszott, hogy randiznak. Nem tudom hányadik találkozójuk lehetett, de nagyon egy hullámhosszon voltak. Beszélgettek, Alekosz fizetett, majd közösen távoztak. Ahogy felálltak az asztaltól, többen is megrohanták közös fotóért. Megdöbbentő volt, mennyien rajonganak érte" - írta beszámolójában olvasónk.