Adele és Rich Paul közel egy éve szerelmes
2022-05-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Adele hat év szünet után visszatért a nyilvánosság elé, és felfedte, hogy szerelmes, ráadásul nem is akárkibe. Az énekesnő 2021. július 17-én jelent meg először a kamerák előtt barátjával, a sportügynök Rich Paul-lal, az NBA egyik meccsén. Bár az énekesnő megjelenése meglepetés volt rajongók számára, a 40 éves Paul gyakran ül a pálya mellett a kosárlabda mérkőzéseken. A sikeres szakember több NBA-szupersztárt képvisel, köztük a Los Angeles Lakers játékosait, LeBron Jamest és Anthony Davist is.

Az első kiruccanásuk óta a párt több városban is kiszúrták, 2021 szeptemberében pedig megerősítették, hogy együtt vannak.

 

Az ohiói Clevelandben született Paul sportügynök lett, miután 2002-ben találkozott a tinédzser LeBron Jamesszel. Közeli barátokká és bizalmasokká váltak, miközben Paul a Creative Artists Agency-nél dolgozott, James akkori ügynöke, Leon Rose irányítása alatt. Később, 2012-ben megalapította a Klutch Sports Group nevű ügynökségét.

Ügyfelei között szerepel James, Los Angeles Lakers csapattársa, Anthony Davis, Ben Simmons a Philadelphia 76erstől, a Golden State Warriors játékosa, Draymond Green és Lonzo Ball a Chicago Bullstól.

Paul jelenleg egy memoáron is dolgozik, amelyet a Roc Lit 101, a szintén ismert Jay-Z szórakoztatóipari cégének kiadói részlege ad ki.

Az énekesnő megosztotta, hogy ő és Paul évekkel ezelőtt egy közös barát születésnapi partiján találkoztak először. Tavaly tavasszal újra kapcsolatba került az ügynökkel, körülbelül akkor, amikor az édesapja elhunyt - olvasható a Harper's Bazaar oldalán.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk