A Te párod olyannak fogad el Téged, amilyen vagy?
2022-07-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az életben a legnagyszerűbb érzés, ha önmagad lehetsz, és a környezetedben élők is olyannak fogadnak el, amilyen valójában vagy. Az viszont különösen romboló hatású, ha az ember, akit a világon legjobban szeretsz, nem értékel eléggé, és folyamatosan kritizál vagy próbál megváltoztatni.     

Egy párkapcsolatban mindennél fontosabb, hogy meg merjünk nyílni egymás előtt, és a legkevésbé előnyös oldalunkat is megmutassuk a másiknak, anélkül, hogy félnünk kellene a rosszallásától, vagy az ítélkezésétől. Honnan tudhatod, hogy Te egy ilyen, elfogadó kapcsolatban élsz?

Csak figyeld a párod viselkedését. Ha az alábbiakat tapasztalod, akkor megnyugodhatsz!

Nem ítélkezik

Nem túl egészséges olyan ember mellett élni, aki minden mozdulatodba, és gondolatodba beleköt. Az egészen apróktól kezdve a nagyobb dolgokig, mindig és minden pillanatban csak kritizál. Egy olyan partner, aki teljes szívéből szeret, nem tesz ilyet. Támadás helyett támogat és bátorít, legyen szó bármilyen vad önmegvalósítási ötletről is.

Gyorsan megbocsát

Egy különleges jel az elfogadásra, ha a párod képtelen igazán haragudni Rád. A szerelmünknek sok mindent elnézünk, és még, ha meg is bánt minket, akkor sem szűnünk meg szereti őt.

Nem ellenőriz

Ha valóban szeret, akkor nem fog beleszólni, hogy mit viselsz, mit eszel, kivel találkozol, hová mész, és egyáltalán, hogyan éled az életet. Ha elszámoltat a legapróbb történéssel, minden egyes másodperccel, akkor nem biztos, hogy ő az ideális társ számodra.

Ez is érdekelhet! - Ezt a 3 hibát ne kövesd el egy friss kapcsolatban!

Bátorít

Ha van egy hobbid, sportolsz, vagy nagy karriercéljaid vannak, akkor ott áll mindig melletted, és még akkor is bátorít és támogat, amikor Te magad már feladtad.

Értékel

Az elfogadás kéz a kézben jár a megbecsüléssel. Értékeli a jó és rossz tulajdonságaidat, megbecsüli a szerelemed iránta, és egy különleges kincsnek tart. Kell ennél több?