A szakítása után máris új párt keres magának Madonna
2022-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A szakítása után máris új párt keres magának Madonna. A popdíva állítólag már castingolja az új jelentkezőket, akik ismét a nála 30-40 évvel fiatalabb, azaz a huszonéves fiúk közül kerülhetnek ki.

 A 63 éves énekesnő a múlt hónapban szakított a 28 éves Ahlamalik Williamsszel, akivel három évig alkottak egy párt, de máris az új szerelmet keresi. Beszámolók szerint Madonna már utasította is a csapatát, hogy keressenek neki új párt. Van viszont egy kikötése, hogy tudniillik a kiválasztott férfinek a húszas éveiben kell járnia, a popdíva ugyanis nem hajlandó vele egykorú férfiakkal randevúzni.

„Madonnának semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy egy vele egykorúval randevúzzon. Az ősz haj vagy a ráncok látványa teljesen kikészítené őt. Ő egy dögös, kigyúrt, a húszas évei végén járó srácot akar, aki lépést tud tartani vele. Ezért arra kérte a csapatát, találjanak neki néhány lehetőséget"– nyilatkozta egy névtelen forrás a Heatnek.

Madonna és az exe, Ahlamalik még 2015-ben ismerkedtek meg egymással, miután a táncos fiút felvették, hogy Madonna csapatában táncoljon a Rebel Heart című albumának turnéja során, ám a kapcsolatuk csak 2019-ben alakult szerelemmé.

A pár rendszeresen megmutatta kapcsolatát a közösségi médiában, nemrégiben azonban közösen úgy döntöttek, barátsággal válnak el egymástól – írja a Daily Star.

Forrás: Blikk