A legszebb Valentin-napi smink
2024-02-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Bár a szerelmet minden nap ünnepelnünk kell, sokak szerint mégis a Valentin-nap a legtökéletesebb alkalom erre. Akár randevúzást tervezel a szerelem napjára, akár egy barátoddal vacsorázol, vagy másképp töltöd a napot, mutatjuk a tökéletes sminket, ami mindenkit elvarázsol.

Szerelem van a levegőben

Szerelem van a levegőben – vagy Ámor nyila még nem ért el? Akárhogy is, a szerelem gyönyörű dolog, és február 14-én minden okunk megvan arra, hogy ezt meg is ünnepeljük.

Akár randevúzni készülsz, akár más programod van, a Valentin-nap remek alkalmat kínál arra, hogy kitörj a hétköznapokból, és megváltozzon a megjelenésed.

Szeretnél romantikát vinni a sminkelésedbe? Akkor jöjjön a legszebb kinézet szerelmesek napjára!

Rózsaszín szemüveg

A Valentin-nap a szerelemről szól, és ha még nem vetted fel a rózsaszín szemüvegedet, akkor fel fogod – legalábbis átvitt értelemben. Mert ami a szemre felitt sminket illeti, az a rózsaszín színek felé orientálódik. Ehhez a megjelenéshez a legmegfelelőbb egy rózsaszín vagy piros tónusú, csillogó és matt árnyalatú szemhéjfesték paletta.

Csókos száj

Egy csók nem hiányozhat Valentin-napon, mert végül is miről másról is szólna ez a nap. Eldöntheted, hogy az ajkad természetes árnyalatú vagy élénkvörös legyen. Az eredmény akkor lesz tökéletes, ha a rúzshoz színben passzoló ajakceruzát választasz. Ha akarod, csillámló fényt kenhetsz rá.

Rózsás orcák

A rózsaszín, hercegnős smink megjelenéséhez elengedhetetlen egy pirosító. A krémes pirosító a legjobb módja annak, hogy a mostanában oly népszerű van is, nincs is megjelenést megteremtse. Nagyon könnyen felvihető az arcra, és gyorsan el lehet oszlatni a bőrön. Tegyél leheletnyi pirosítót az az orrnyergedre is, különösen fiatalos, bájos lesz a megjelenésed.

Képzelj el egy hatalmas W betűt, ami éppen az arcod közepére esik. Ennek mentén vidd fel a pirosítót: a halántékodtól kiindulva az arc közepe felé, egészen az orrnyeregig. Ezt ismételd meg mindkét oldalon, a W két szára mentén.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) által megosztott bejegyzés