A felújítás és költözés tette próbára Rácz Jenő házasságát
2022-12-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra a kislányuk, Kamilla születése után pár hónappal még mindig úgy érzik, van mit tanulniuk a szülővé válásról. A gyermekáldás öröme mellett próbálnak egymásra is elég időt szakítani, ami nem könnyű feladat. Ám a fiatalok úgy érzik, minden rendben, együtt mindent képesek megoldani.

Gyermekvárás, szülés, felújítás, költözés... és még sorolhatnánk, mennyi minden történt a párral ebben az évben. A karácsonyt viszont az új otthonukban töltik, immár családként. A fiatal édesanya így nyilatkozott a Storynak az embert próbáló időszakról:

– Emlékszem, a szülés másnapján Jenő azzal állított be, hogy 'megvan az új házunk, költözünk'. Természetesen együtt választottuk ki, előtte ezerszer átbeszéltük, de abban maradtunk, hogy nem sietjük el sem a házvásárlást, sem a költözést, hiszen épp akkor lett egy kisbabánk. Gondolom, mondanom sem kell, hogy friss anyukaként másra sem vágytam, mint házat felújítani, dobozolni, pakolni... A férjem rögvest megnyugtatott, nem kell kapkodnunk. Na, de aki egy kicsit is ismeri Jenőt, pontosan tudja, nem a türelem mintaképe – mondta mosolyogva Dóra, majd folytatta:

–Tehát – kis túlzással – ahogy kitettem a lábam a kórházból, elkezdtük az átépítést. Azt szokták mondani, még egy jó házasság is rá tud menni a felújításra, és noha nálunk nem merült fel a válás, mint opció, azért volt, hogy összeszólalkoztunk, és akkor nem finoman fogalmaztam. Nem tudom, miből fakadtak a nagyobb veszekedéseink, az átalakításból vagy a költözésből – mesélte Gyuricza Dóra.