A felesége engedélyével randizik Lukács Miki
2023-06-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Volt felesége engedélyével randizik Lukács Miki. A tévés és színésznő neje, Peller Anna három hónapja jelentették be a nyilvánosság előtt, hogy tizennyolc év házasság után válnak.

Elmondásuk szerint békésen zajlott a szakításuk, sőt, már készen állnak arra is, hogy továbblépjenek. Miki már az ismerkedésbe is belekezdett: elfogadta az RTL felkérését, hogy szerepeljen a Celebrandi című műsorban.

– Természetesen a műsorban való szerepléssel kapcsolatban kikértem Anna véleményét is, aki mindenben támogat engem, elfogadta, hogy felkérést kaptam – kezdte lapunknak Miki, aki tehát a párkeresű műsor egyik sztárszereplője lesz.

– Azt gondolom, ez egy jó lehetőség lesz számomra, hiszen manapság nem könnyű ismerkedni. Voltak kisérleteim a Tinderen is, de nem sok pozitív tapasztalattal gazdagodtam. Életidegen volt számomra ez a fajta társkeresési forma, sokszor azt éreztem, a legtöbben hamis képet mutatnak magukról. Persze, volt olyan hölgy, akivel a személyes találkozásig is eljutottunk, de senkivel nem alakult ki mélyebb szimpátia – mesélte Miki.

Érthető, hogy egy hosszú kapcsolat után nem könnyű az ismerkedés. Ám Miki igyekszik pozitívan hozzáállni a jelenlegi helyzethez, s reménykedik a pártalálással kapcsolatban.

– Nyilvánvalóan Anna volt életem nagy szerelme, és nem tudom, találok- e még olyan társat, aki iránt hasonló érzések alakulnak majd ki bennem, de jelenleg ezen nem görcsölök. Élvezem azt, amiben most vagyok. Kicsit olyan, mintha egy időgépbe kerültem volna és Annával való megismerkedésem előtti időszakomat élném, de már sokkal tapasztaltabban és okosabban, mint anno huszonévesen – magyarázta.

A műsorvezető nem tudja pontosan meghatározni, milyen társra vágyik, ám egy-két tulajdonság azért akad, ami különösen értékes számára.

– Számomra nagyon fontos egy nőben az empátia, az intelligencia, a kedvesség, illetve az, hogy ne csupán magával foglalkozzon. Nyilvánvalóan nincs garancia arra, hogy a műsornak köszönhetően találok majd társat, de ha mégis, az hosszú folyamat lesz, mire teljesen beengedem az életembe, hiszen van egy kislányom. Ám ha úgy hozza az élet, hogy valakivel tényleg elkezdene kialakulni köztünk valami komoly, valószínűleg kikérném az adott hölgyről Anna véleményét is, hiszen továbbra is nagyon fontos számomra, hogy mit gondol. Persze, ez még a jövő zenéje.