9 tény, amiről tudnod kell, ha egy 50-es férfival randizol!
2020-10-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Napjainkban egyre kevésbé számít már a szerelemben az életkor. Az érettebb korosztály sokkal tovább él aktív életet, mint korábban bármikor. Ha a 40 az új 30, akkor miért is ne lehetne az 50 az új 40. De hiába a modern hozzáállás, ez a generáció, a mögötte lévő tapasztalatnak és bölcsességnek a birtokában, mégis kicsit másként gondolkodik a világról.

 Ha a választottad is közéjük tartozik, akkor az első randi előtt jó, ha felkészülsz. Például olvasd el az alábbi 9 tényt az 50-es férfiakról!

1. Több idejük van

A férfiak a 20-as, 30-as, de még a 40-es éveikben is bizonyítani akarnak. Másoknak és persze önmaguknak. A szakmájukban küzdenek a minél magasabb pozíciókért, stresszben élnek, miközben legtöbben gyerekeket nevelnek, és szeretnének egy általuk kitűzött életszínvonalat fenntartani. 50 fölött ez a folyamatos napi nyomás már enyhül, a gyerekek kirepülnek otthonról, nekik pedig több idejük marad önmagukra, és a szórakozásra.

2. Kevésbé aggódnak már a karrierjük miatt

Már több évtizedet végig stresszeltek miatta, az ötödik X-et átlépve általában révbe érnek. Ekkorra letudták a hiteleiket, elérték a kívánt pozíciót, és szakmai státuszt. Már nem kell annyi időt és energiát belefektetniük a sikereik fenntartásába.  Ezért több idejük jut az ismerkedésre és a randizásra is.

Ezt is olvasd el! - 9 randitipp 50 fölött, amelyekre sose hallgass!

3. Szorosan kötődnek a családjukhoz

Legalább egy hosszú kapcsolaton már biztosan túl vannak. Ha vannak gyerekeik, akkor általában jó kapcsolatot ápolnak velük, és még az is előfordulhat, hogy esetleg már nagyszülői örömök elé néznek. Ezért is valószínű, hogy egy olyan kapcsolatot, ami komolyabb váltással (például költözéssel) járna, már ritkán vállalnak be.

4. A visszavonuláson gondolkodnak

Attól függően, hogy milyen anyagi körülmények között élnek, könnyen lehet, hogy már a visszavonulás gondolatát fontolgatják. A pénzügyek terén tapasztaltak és bölcsek, csak olyan dologra költenek, ami fontos számukra.

5. Visszább veszik a tempót

Fizikailag erősek, bármilyen aktív tevékenység, sport, vagy kaland belefér, viszont gyorsabban fáradnak, és valószínűleg gyakrabban keresik fel az orvosukat is, akár intimebb problémákkal. Fontos, hogy türelmes és támogató legyél, hiszen egy kapcsolat a puszta testiségnél sokkal többről szól.

6. Kevésbé rugalmasak

Mindannyiunknak vannak sajátos szokásai, de fiatalon még könnyebben változtatunk rajtuk. Egy korosabb ember már nem szívesen módosít a megszokott rutinján, és kevésbé nyitott az alkalmazkodásra.

7. Romantikusak és hűségesek

Ha a partnered korábban házas volt, sok évig, akkor valószínűleg szerette a stabilitást, és megszokást. Bizonyára jó viszonyt ápol az exével is. De ebben az új helyzetben meg kell találnia önmagát. Még ha nem is akar újra házasságot, attól még vágyhat egy komoly kapcsolatra.

8. Tudják, hogy mit akarnak

AZ érett férfiak már tisztában vannak vele, hogy számukra milyen egy ideális partner. Tudják, hogy mekkora korkülönbség fér még bele, milyen értékeket keresnek egy nőben, és milyen életre vágynak.

9. A bölcsesség a korral jár!

Az 50-esek már annyi mindenen túlvannak, annyi mindent megtapasztaltak, hogy már-már azt hihetnék, nincs új a nap alatt számukra.

Randizni egy érett férfivel igazi élmény, ne hagyd ki, ha egyszer az élet egy ilyen lehetőséget dob eléd!