9 jel, hogy már nem érdekled a pasidat
2019-10-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egy kapcsolat kezdete mindig a legizgalmasabb. Egyre jobban megismerkedtek, egyre közelebb kerültök egymáshoz. Hasonló az érdeklődési körötök, működik a kémia.

Sajnos ez a lendület nem minden esetben válik tartóssá, és az érdeklődés egymás iránt sokszor lanyhul. Egyesek ráunnak a párjukra, másoknak egyszerűen kevés, amit ez a kapcsolat nyújtani tud, és fokozatosan érdektelenné válik számukra.

Te is úgy érzed, hogy a kapcsolatod megromlani látszik? Keresd az alábbi jelzéseket, amelyek elárulják, hogy a pasid már nem szeret.

1. Kevesebbszer ír

Emlékezz csak vissza, amikor megismerkedtetek, éjszakába nyúlóan chateltetek, és állandóan a mobilotokon lógtatok. De mi a helyzet mostanában? Ha már ritkábban keres, akkor valószínűleg hátrébb kerültél a fontossági listáján. De az is lehet, hogy nem illetek össze, és már nincs miről írnia Neked. Ilyenkor nem jó erőltetni a dolgokat, hiszen hiába provokálsz ki üzenetet, a gondolatait nem fogod tudni megváltoztatni.

Ezt is olvasd el! Túl vagy egy szakításon? Most csak erre az 5 dologra koncentrálj!

2. Többször jár el szórakozni, de nélküled

Észrevetted, hogy egyre több estét tölt a haverjaival? A baráti kapcsolatok ápolása minden ember számára fontos ugyan, de ha a dolgok mögé nézel, láthatod, hogy valójában a szingli életét próbálja felidézni.

3. Már nem bókol

Minél régebb óta tart egy kapcsolat, annál kevésbé bókolunk a párunknak. De ha már vissza sem tudsz emlékezni rá, hogy mikor dicsért meg utoljára, akkor az érdeklődése irántad valószínűleg a nulla felé tart.

4. Rólad nevezi el a házikedvencét

A becézgetéssel talán nem is lenne baj, de amikor a kutyáját a Te neveden szólítja, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem romantikus partnerként tekint Rád többé.

5. Egyre többet mesél valaki másról

Ez a bizonyos harmadik lehet egy kolléganő, esetleg egy barát barátnője. Ha úgy beszél erről a lányról, mint ahogy annak idején Te meséltél a barátnőidnek az új pasidról, az nem jelent jót. Persze nem biztos, hogy már meg is csalt vele, de az nagyon valószínű, hogy tetszik neki.

6. Gyakran vitázik veled

A kisebb-nagyobb viták, veszekedések minden kapcsolathoz hozzá tartoznak. De amikor úgy érzed, hogy egyetlen problémás helyzetet sem tudtok felnőtt ember módjára megbeszélni, és megoldani, akkor gyanakodj. Talán arra játszik, hogy Te szakíts végre vele.

7. Nem ad magára

Szintén figyelmeztető jel, hogy már nem csípi ki magát a kedvedért, esetleg még a legalapvetőbb higiéniai elveket sem tartja be, amikor átmész hozzá. Már nem fontos számára, hogy mit gondolsz róla, és hogy érzed magad emiatt.

8. Már nem beszéltek a közös jövőtökről

Talán az első randikon még azt tervezgettétek, hogy hová utaznátok nászútra, és milyen házba költöznétek együtt. De mostanában láthatóan kerüli a témát, és nem azért, mert ne érne rá gyűrűt venni Neked. Legközelebb hozd fel Te ezt a dolgot, és figyelj jól a reakcióira. Abból tudni fogsz mindent.

9. Kihagy a nagy családi eseményeiből

Az egyik legnagyobb jelzés, amit kaphatsz, ha eltávolít a családja közeléből. Persze, ha eddig se ismerted a szüleit, az már önmagában sokat elárul a szándékai komolyságáról. Köztudott tény, hogy nem egyszerű lépés az új párodat bemutatni a családodnak, de ha szeretsz valakit, akkor ezt hamar megteszed érte.

Ne keseredj el, ha úgy érzed, hogy a Te kapcsolatod is ebbe a stádiumba jutott. Ez ugyanis nem azt jelenti, hogy unalmas lennél, vagy nem elég jó, inkább csak azt mutatja, hogy nem illetek össze. Hidd el, jobb, ha ez minél előbb kiderül, hogy ne fecséreld az idődet olyanra, aki nem érdemli meg azt.

par