9 biztos jel, hogy a párod igazán elkötelezett melletted!
2020-05-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őrülten szereted a párod, de bizonytalan vagy benne, hogy ő vajon mennyire gondolja komolyan Veled? Esetleg éppen Te vagy az, aki fél az elköteleződéstől?

Ha két ember igazán szorosan kötődik egymáshoz, akkor mindketten biztonságban érzik magukat a másik mellett. Egy kapcsolat elején ez még kiforratlan, hiszen alig ismeritek egymást, és nem tudhatjátok, hogy mit gondol a másik. Ez gyakran vezet féltékenységhez, és a bizalom megrendüléséhez. Még, ha azt is mondja a partnered, hogy komolyak a szándékai, honnan tudhatod, hogy ez nem csak hamis ígéret?

Szerencsére, ha jól olvasol a jelekből, akkor könnyebben felismerheted, hogy mi is zajlik a kedvesed szívében és fejében.

Olvass tovább, és ismerd meg azt 9 biztos jelzést, amelyből megtudhatod, hogy a párod igazán elkötelezett-e melletted!

1. jel: Sok időt töltötök együtt.

Az emberek többsége dolgozik a hétköznapokban, így nem marad sok szabadideje. De, ha a párod ezt a pár órát Veled akarja tölteni, az azt mutatja, hogy nagyon értékes számára ez a kapcsolat.

2. jel: A legkisebb gesztusokat is észreveszi, és értékeli.

A legapróbb, hétköznapi dolgok számítanak legjobban egy kapcsolatban, hiszen ezektől lesz igazán egyedi és meghitt. Ha tudja, hogy mi a kedvenc virágod, vagy mindig olyan filmet választ a moziban, ami Neked is tetszeni fog, akkor nincs mitől félned. Fontos vagy számára, és odafigyel Rád.

Ezt is olvasd el! - 7 tipp, ha félsz elkötelezni magadat valaki mellett

3. jel: A Te boldogságod fontosabb számára a sajátjánál.

Egy kapcsolat arról szól, hogy mit tudsz adni a partnerednek, és nem arról, hogy mit nyerhetsz tőle. Ez pedig azt jelenti, hogy ha mindketten fontosabbnak tartjátok a saját boldogságotoknál a másik örömét, akkor nagyon is elkötelezettek vagytok egymás felé.

4. jel: Együtt tervezi Veled a jövőt.

Minden embernek vannak saját tervei a közeli és a távolabbi jövőjét illetően. Ha ezekbe a céljaiba a párod fokozatosan belesző Téged is, és persze Veled együtt újakat talál ki, például közös nyaralást, amely csak hónapok múlva lesz esedékes, vagy akár közös házvásárlást, ami szintén elég nagy lépés, az talán az egyik legjelentősebb mutatója az elköteleződésének.

5. jel: Egy csapatként működtök.

Ha mindkettőtöknek fontos ez a kapcsolat, akkor mindent beleadtok. Szövetségesként tekintetek egymásra, és folyamatosan kimutatjátok az érzéseiteket a másik felé, a kommunikáció minden lehetséges formájában.

6. jel: Meg akar érteni Téged.

Egy kapcsolatban lesznek konfliktushelyzetek, amikor nem fogtok egyetérteni dolgokban. De az nagyon fontos, hogy mindig meghallgassátok a másik véleményét, nézőpontját, és megértsétek egymás igényeit.

7. jel: Bemutatott a családjának.

Ha a párod fontosnak érzi, hogy megismerjen a családja is, az nagyon nagy lépés egy kapcsolatban. Az életének a legfontosabb, és legvédettebb részére vezet ezzel be, amit csak azok tesznek meg, akik tényleg komolyan gondolják a párjukkal.

8. jel: Bármiről tudtok egymással beszélgetni.

A nyílt és őszinte kommunikáció minden kapcsolat alapja. Ha nincs olyan téma, amiről ne tudnátok szabadon beszélgetni, akkor biztosan nagyon közel álltok már egymáshoz. Talán észre sem veszed, milyen gyorsan repülnek az órák a társaságában, annyira természetesek vagytok együtt, és annyira jól összeilletek. Ennél nem is kell több bizonyíték.

9. jel: Tanácsot kér Tőled.

Minél gyakrabban fordul hozzád a partnered tanácsért, annál inkább értékeli a véleményedet, és érzi biztonságban melletted magát.

A fenti jelzések mind jól mutatják, hogy a párod mennyire elkötelezett melletted, és mire számíthatsz hosszabb távon. Ha ezek közül több is megjelenik a kapcsolatotokban, akkor nincs miért aggódnod a közös jövőtöket illetően.