8 tipp a gazdaggá váláshoz
2023-08-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Ugye te is ismersz olyan embereket, akiknek valahogy mindig minden bejön, és bármibe fognak, az pénzt hoz nekik? Érdemes ellesni tőlük pár dolgot.

Ha az alábbi 8 lépést betartod, sokkal több pénzt fogsz bevonzani az életedbe, mint eddig valaha!

1. A tárolás helye

Soha ne tárold a pénzt nyitott helyen, például az asztalon. Tedd be egy erre kijelölt dobozba, borítékba, táskába. A klasszikus fehérneműs szekrény sem jó ötlet, mert megakadályozza az energia áramlását.

2. Kölcsön

Szép dolog kölcsön adni, de ha megfigyeled, a gazdag emberek sosem tesznek ilyet. Akkor már inkább adományoznak. A kölcsönkérő személy energiája ugyanis mágnesként viszi ki a házból a pénzt. Nem csak a pénzed, de az üzleti sikereid is csökkenni fognak.

3. Pénzérmék a földön

Ez egy nagyon régi szokás, amely megakadályozza, hogy a pénz kiszivárogjon a házból. Fogj egy pénzérmét, és tedd a küszöb vagy a szegőléc alá az ajtó mellé.

4. A ház szimbóluma

Figyelj oda arra, hogy az otthon központi helyei mindig tiszták és rendesek legyenek. Ezek a tűzhely, a kályha, a hűtőszekrény és a konyhapult. Helyezz a megtisztított konyhapultra almát, és mézet, ezek magukhoz vonzzák a pozitív energiát.

5. Talizmán

Ha több pénzt szeretnél, érdemes talizmánokat elhelyezned a ház különböző sarkaiba.

6. Számold rendszeresen

Ha gyakran számolod a pénzt, olyan energiákat mozgósítasz, amelyek még több pénzt termelnek neked. Közben gondolj arra, hogy ennél még több pénzed lesz hamarosan.

7. Ne tedd az asztalra

Pénzt és kulcsot soha ne tarts az asztalon, hiszen ezáltal rossz energiákat vonzol, és kimegy a pénz a házból.

8. Figyelj a szavakra

Kerüld a negatív kijelentéseket: A “nincs elég pénzem”, “ez az utolsó fityingem”, “szegények vagyunk, mint a templom egere”, “majd, ha gazdag leszek”. Ha kilátástalan is a helyzeted, a “semmi pénzem sincs” helyett használd a "kevés pénzem van” fordulatot.