8 biztos jel, hogy hiányzol neki!
2020-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A férfiak egy része csak nehezen tudja kifejezni az érzelmeit, bármennyire is szerelmes a párjába. Ez nem túl előnyös tulajdonság akkor, ha valamiért távol vagytok egymástól, és emiatt esetleg elbizonytalanodsz, hogy vajon szeret-e még.

Vannak azonban olyan jelzések, amelyekből egyértelműen látszik, hogy minden rendben, csak észre kell őket venned.

Melyek ezek?

Olvass tovább, és ismerd meg azt a 8 tuti jelet, amelyből biztos lehetsz benne, hogy hiányzol neki! 

1. Sokat cseteltek

Napjainkban mindenkivel üzenetekben kommunikálunk: a barátnőnkkel, a kollégákkal, még a családtagjainkkal is. És természetesen a párunkkal is. De ha azon kapod a kedvesed, hogy a szokottnál többször jelentkezik be nálad, még akkor is, ha nincs különösebb oka rá, csak kíváncsi, hogy mi van Veled, az egy ilyen jel.

Ezt is olvasd el! 5 gyors tipp, amivel működőképessé teheted a távkapcsolatod

2. Minden fotódat like-olja a közösségi oldalakon

Ha a párod azokat a fényképeket is megnézegeti Rólad, amelyeket még azelőtt tettél fel, hogy összejöttetek volna, akkor az egyértelműen mutatja, hogy fontos vagy számára, és legalább a fotóidon látni akar akkor is, ha épp nem vagytok együtt.

3. Gyakran felhív telefonon

Napjainkban mindent elintézünk emailben és cseten, de ha a párod inkább felhív, mert hallani szeretné a hangod, akkor biztos lehetsz benne, hogy hiányzol neki.

4. Megkérdezi, hogy vagy

De nem csak úgy felületesen, hanem őszintén, és a válaszodra odafigyelve. Ez egy biztos jele annak, hogy gondol Rád, és aggódik miattad.

5. Szeret meglepni Téged

Egy futárral virágot küldet Neked az irodába, vagy egy üveg borral vár otthon este, munka után. Ezek az apró figyelmességek is azt mutatják, hogy Te jársz a fejében, és örömet szeretne szerezni Neked.

6. Fényképet kér Tőled

Nem mindenki lóg egész nap a közösségi oldalakon, lehet, hogy a Te párodnak sincs egyiken sem felhasználói fiókja. Így viszont teljesen érthető, ha kér egy fotót Rólad, amelyet akkor is nézegethet, amikor távol vagytok egymástól.

7. Látni akar

Ha pár napot külön töltöttetek, vagy csak reggel óta nem láttátok egymást, és a kedvesed azt mondja, hogy már alig várja, hogy találkozzatok, az egyértelmű jele annak, hogy hiányzol neki.

8.  Bevallja, hogy hiányzol neki

Talán ez hangzik el legkevesebbszer, de ha ilyen vallomással fogad a párod, akkor megnyugodhatsz, minden a legnagyobb rendben köztetek.

Ha a kedvesed azt érezteti Veled, hogy hiányzol neki, az mindig egy kellemes dolog. Lehet, hogy már 10 éve együtt vagytok, de neki el kell utaznia egy üzleti útra, de az is lehet, hogy még csak néhány alkalommal találkoztatok, és bizonytalan vagy, hogy hányadán is álltok egymással, vagy olyan is előfordulhat, hogy távkapcsolatban éltek, és csak nagyon ritkán van lehetőségetek személyesen találkozni. Bármelyik is igaz rátok, minden esetben jó tudni, hogy nem vagy egyedül, mert valaki gondol Rád.