75 évesen megnősült Dévényi Tibor
2022-12-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizennégy év után megvolt az esküvő, Dévényi Tibor, az ország Tibi bácsija feleségül vette Beát.

A népszerű lemezlovas nem akart nagy feneket keríteni a nagy napnak, mint mondja ebben a korban ez már nem a nagyzolásról, hanem az egymás iránt érzett szeretetről és a tiszteletről szól, így nem is verték nagydobra az eseményt. A Három kívánság sztárja a Blikknek mesélt az esküvő részleteiről.

- Tizennégy éve vagyunk együtt, ezért is szerettem volna már hivatalossá tenni a kapcsolatunkat. Azt gondolom, minden férfinak, aki már több mint tíz éve együtt van a párjával, illik ezt meglépni – jelentette ki Dévényi Tibor. - Szóval igen, megtörtént, a nyilvánosság teljes kizárásával összeházasodtunk Beával. Nem is akartuk máshogyan, vicces lenne 75 évesen az én öltönyömről vagy a menyasszonyi fátyolról mesélni. Egy fátyol volt ott, az is a szemem előtt – nevetett a Retro Rádió műsorvezetője, aki annyira nem akart semmilyen felhajtást, hogy még a szerettei, barátai sem voltak ott, amikor kimondta az igent.

- Ketten voltunk és a tanúk, az unokahúgom és az unokaöcsém, ő készített egyetlen képet, hogy legyen egy emlékünk a privát fotóalbumunkba. Először és utoljára beszélek erről – árulta el Dévényi, aki hozzátette, azt is szerette volna elérni ezzel, hogy rendezze az életét.

- Nem akarok zűrt hagyni magam után, ezért is tettem hivatalossá a kapcsolatom, ezért írtam végrendeletet is. Nekem fontos volt, hogy ez megtörténjen – magyarázta a műsorvezető, aki persze azért egy picit ünnepelt, Krúdy Gyula egyik kedvenc éttermében, a Kéhliben fogyasztotta el az első hitvesi ebédet.

- Az ő asztalánál ültünk, ami azért volt számomra különleges, mert az én apukám és anyukám ott ismerkedett meg, úgy éreztem, a közelükben kell lennem – emlékezett Dévényi Tibor, aki az esküvő után még egy dolgot tett: elment és kivizsgáltatta magát.

- Nemrég voltam három napot egy kórházban, de nem azért, mert bajom volt, hanem szerettem volna, ha átnéznek tetőtől talpig. Kiderült, hogy az értékeim sokkal jobbak, mint három évvel ezelőtt – nevetett a retró sztár, aki a hátralévő éveit szeretné boldog és a lehető legegészségesebb házas emberként eltölteni.