7 férfitípus, akiket jobb elkerülnöd az online társkeresés során
2023-08-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Hosszú távú párkapcsolatot szeretnél, és online társkeresőkön keresed a párod? Amikor online szeretnél ismerkedni, van pár dolog, amire mindenképpen figyelned kell. A netes társkeresés során először csak pár fotó és egy rövid bemutatkozó szöveg alapján találhatod ki, hogy vajon milyen is a számodra szimpatikus személy valójában. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt a 7 férfitípust, akiket jobb elkerülnöd az online társkeresés során, így felkészülten tudsz böngészni a netes társkeresők között.

1. A negatív

Ha a férfi adatlapján olyan bemutatkozó szöveg szerepel, melyben negatív gondolatok is vannak, akkor tartsd magad távol tőle. Ilyen lehet például az, ha azt írja le, hogy mennyire elege van egy bizonyos embertípusból. Ha ilyet ír az adatlapjára, ez annak a jele, hogy kimerült és dühös a korábbi rosszul sikerült kapcsolatai és randi tapasztalatai miatt.

2. A selfie-függő

Selfie-függőkkel soha ne ismerkedj a társkereső oldalakon. Rendben van az, ha egy férfi fotói között csak egy vagy két selfie szerepel, azonban ha az összes fotója olyan, amit saját maga készített, akkor nagy ívben kerüld el őt. A legnagyobb probléma azokkal a férfiakkal van, akik a fürdőszobában vagy az edzőteremben készítenek selfiet magukról, ami annak a jele, hogy nagyon önteltek. A selfie-függőkkel ellentétben, keress inkább olyan férfiakat, akik olyan képeket töltenek föl, melyen látszódik jól az arcuk, még egy olyan fotót, melyen a teljes alkatuk látszódik, és egy harmadik féle fotót, melyen látszódik, hogy milyen tevékenységeket szeretnek szívesen végezni.

3. Aki nem szeretne komoly kapcsolatot

Amikor egy férfi már a kezdetekben azt mondja, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot, akkor hidd ezt el neki. Nagyon gyakran az egyedülálló nők figyelmen kívül hagyják ezt a nagyon fontos információt. Ne gondold azt, hogy majd te megváltoztatod és meggyőzöd arról, hogy mégis felvállaljon egy komoly kapcsolatot. Ne pazarold az idődet és energiádat olyan férfiakra, akik nem szeretnének komoly kapcsolatot.

4. A dicsekvő

Egyeseknek a társkereső oldalon készített profiljuk hasonló egy márkaépítéshez, ugyanis megpróbálják minél jobban előtérbe helyezni a jó tulajdonságaikat. A társkereső oldalakon kerüld el a dicsekvő, saját magukat nagyra értékelő férfiakat. A megalomániának egyfajta vészjelzőnek kellene lennie. Az is előfordulhat, hogy egy ilyen ember nárcisztikus személyiségzavarban szenved, vagy egyszerűen egy nagyon bizonytalan és társadalmilag nehezen beilleszkedő személy, és azzal, hogy csak a jó tulajdonságait mutogatja, egyfajta bátorságot szeretne sugallni a társkereső nők felé. Egy másik tipikus jel, amely ilyen férfitípusra utal az az, hogy listaszerűen felsorolja, hogy a számára ideális nőnek milyen jó tulajdonságai legyenek.

5. A bulizós

Ha egy férfi adatlapjára feltöltött fotók mindegyikén azt látod, hogy rengeteg emberrel van körülvéve, sőt még egy ital is van a kezében, akkor hagyd a csudába. Bár a bulizás nem rossz dolog, mégis gondolkodj el azon, hogy milyen üzenetet szeretne neked átadni ezekkel a képekkel. Mindegy, hogy tudatosan teszi fel a bulizós képeket vagy sem, a társkereső oldalakra az emberek általában olyan képeket szoktak kitenni, melyek önmagukról beszélnek, ezáltal bevonzhatják azokat a személyeket, akik hozzájuk hasonlóak.
Ez is érdekelhet! - Ilyen társ a flegmatikus: nyugalom és stabilitás

 


6. A pornósztár

Ha a társkereső oldalon nem csak szexuális kapcsolatot keresel, akkor tartsd magad távol az olyan férfiaktól, akik pornósztár módjára tesznek ki magukról olyan képeket, melyeken alig van rajtuk ruha. Semmiképp se ragaszkodj egy ilyen férfihez, hacsak nem te is szexuális kapcsolatot keresel.

7. A hallgatag

Milyen férfiaktól tartsd távol magad a társkeresőkön? Az olyan férfiaktól, akik nem írnak egy részletesebb bemutatkozó szöveget magukról. Egy társkereső oldalon a profil az, amivel felkeltheted a többi társkereső figyelmét, és amit ha nem töltesz ki, azt üzened a többieknek, hogy igazából nem is érdekel téged annyira, hogy megtaláld a párod, és a társkeresést sem veszed túl komolyan.