7 dolog, amit soha ne kérj a párodtól
2021-07-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Úgy érzed megtaláltad életed nagy szerelmét? Akkor valószínű már megtapasztaltad azt is, hogy párod igazi támasz tud lenni az életedben, észreveszi a szükségleteidet, gondodat viseli, és mindig ott van melletted a bajban, így aligha akad olyan dolog, amit kérned kellene tőle. De ha mégis lenne ilyen, tisztában vagy azzal, hogy mit nem szabad soha kérni egy férfitől, főleg akkor, ha szereted?

1. Ne kérd, hogy válasszon közted és az anyja között


Az anyja az, aki felnevelte és az a férfi lett belőle, akibe beleszerettél, ezáltal megérdemli a tiszteletet. Te vagy az a nő, akivel le szeretné élni az életét, téged választott társául. Azzal pedig csak stresszelni fogod, ha arra kényszeríted, hogy válasszon közted és az anyja között. Ha nem jöttök ki jól a szerelmed anyjával, kerüld inkább el a konfliktusos helyzeteket és ne kényszerítsd, hogy válasszon.


2. Ne kérd, hogy hagyjon fel a szenvedélyeivel


Egy kapcsolatban teljesen normális, ha eltérő az érdeklődési körötök és a hobbitok. Szánjatok időt egymásra, de ugyanakkor hagyjatok időt arra is, hogy mindenki a saját hobbiját űzze. Ha teniszezni vagy focizni menne, ne kérd tőle, hogy hagyjon fel vele, és helyette veled menjen shoppingolni, hogy több időt töltsetek együtt.


3. Ne kérd, hogy legyen vizuális memóriája


A nők különböznek a férfiaktól. Tudod, mit nem szabad kérni soha egy férfitól? Hogy olyan legyen, mint te. Ne kérd tőle, hogy emlékezzen minden részletre egy eseménnyel kapcsolatban, mert ez egy férfi számára szinte lehetetlen.


4. Ne kérd, hogy ne találkozzon a barátaival


Úgy, ahogy neked is szükséged van néha arra, hogy elpanaszold magad a barátnőidnek, úgy a férfiaknak is szükségük van néha arra, hogy a barátaikkal lazítsanak. És ezzel minden rendben van is így. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szeret vagy elégedetlen a kapcsolatotokkal.


5. Ne kérd, hogy ne vegye észre a nőket


Ha a párod észrevesz egy szép nőt az utcán, akkor ez nem jelenti azt, hogy te kevésbé tetszenél neki, vagy már nem tart elég vonzónak. Ha valaki jól néz ki, az sokak figyelmét felkelti, akár még a nőkét is. Tehát aggodalomra semmi ok, hisz a férfiak ezt sokszor ezt nem is tudatosan csinálják.


6. Ne kérd, hogy vitatkozás után mindig ő kérjen bocsánatot


A veszekedések, vitatkozások teljesen természetes velejárói egy párkapcsolatnak, de az, hogy napokig haragudj rá és ne kérj tőle bocsánatot azért, mert várod, hogy ő kérjen előbb, gyerekes viselkedésről tanúskodik. Nyugodtan kérj tőle te is bocsánatot, elvégre biztos nem mindig ő hibázik.


7. Ne kérd, hogy másvalaki legyen


Beleszerettél, mert olyannak tetszett, amilyen. Ha meg szeretnéd változtatni, emlékezz arra, hogy mi tetszett meg benne, amikor megismerkedtetek. Ezek a tulajdonságok határozzák meg őt és ezek miatt szerettél bele.